Een uitgebreide gezondheidscheck voor uw mensen

07 november 2019 bijgewerkt

Als u denkt aan de gezondheid van uw zaak, dan denkt u direct aan uw omzet. Maar hoe staat het met de gezondheid van uw ménsen? Een bedrijf moet steeds vaker meer doen met minder mensen. Kunnen uw werknemers dat ook aan? Een Preventief medisch onderzoek (PMO) biedt werkgevers en werknemers inzicht in hun gezondheid in combinatie met werk. En met dit inzicht kunt u verzuim voorkomen.

Een uitgebreide gezondheidscheck voor uw mensen

Hoe gezond en vitaal zijn uw mensen?

Met het PMO van ArboNed weten uw werknemers hoe fit ze zijn en u weet welke gezondheidsrisico’s uw bedrijf loopt. Niet onbelangrijk, want verzuim is vervelend. Het betekent vaak extra kosten, lagere productiviteit en het kan u veel tijd en aandacht kosten.

Henk Hummel, algemeen directeur ArboNed licht toe: “Het PMO persoonlijk meet de fysieke en mentale gezondheid van werknemers in combinatie met hun werk en leefstijl. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst en een fysiek onderzoek bij op locatie van de werkgever of in één van onze gezondheidscentra. Iedere werknemer krijgt een persoonlijk gezondheidsrapport met adviezen om gezondheidsrisico’s te verkleinen. De werkgever ontvangt een rapportage over de gezondheid van de organisatie met concrete adviezen hoe hij/zij werknemers optimaal en vitaal aan het werk kan houden.”

Meer informatie

Meer weten over het PMO Persoonlijk of de andere varianten van het Preventief medisch onderzoek? Kijk dan op arboned.nl/pmo of neem contact op met ArboNed via 030 299 62 77 of salessupport@arboned.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

gezondheid-bevorderen
28 december 2022

Gezondheid bevorderen

Lees meer
gezonde leefstijl
09 maart 2023

Aandacht voor gezonde leefstijl via Preventief medisch onderzoek (PMO)

Lees meer
gezond ondernemen
01 februari 2021

Praktische checklist voor een gezond en vitaal bedrijf

Lees meer