Exclusief aanbod voor onze klanten: gratis gebruik van de Loopbaantelefoon

  • Leestijd
    1 minuten
  • 07 september 2019 aangemaakt

Op 16 september 2019 start de Week van de Loopbaan. In deze week biedt Focus Nederland, net als ArboNed onderdeel van HumanTotalCare, de klanten van ArboNed de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de ‘Loopbaantelefoon’. Via de Loopbaantelefoon worden kosteloos en vrijblijvend loopbaanvragen verhelderd en zo volledig mogelijk beantwoord door de loopbaanprofessionals van Focus Nederland.

 

Loopbaantelefoon exclusief voor klanten van ArboNed

Waarom loopbaanadvies?

ArboNed helpt u bij al uw (preventieve) arbo-zaken, zodat u kunt doen waar u goed in bent: gezond ondernemen. Wij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Dit is meer dan uitsluitend vitaliteit en gezondheid; het is ook ontwikkeling, mobiliteit, betrokkenheid en motivatie. Onze zustermaatschappij Focus Nederland, met 30 jaar ervaring in de Nederlandse markt, biedt innovatieve programma's, aangeboden vanuit een online loopbaanplatform, voor premobiliteit, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Zo worden werknemers gestimuleerd en geïnspireerd zich te ontwikkelen en in beweging te komen.

Met welke vragen kunt u als klant van ArboNed gratis bellen naar de Loopbaantelefoon?

Dit kunnen vragen zijn als:

  • Wij willen graag onze werknemers activeren om na te denken over hun inzetbaarheid en ontwikkelmogelijkheden. Waar moeten we als eerste aandacht aan besteden?
  • Mijn werknemer wil meer zicht krijgen op ontwikkelmogelijkheden, hoe wordt dit inzichtelijk voor hem?
  • Mijn werknemer wil zicht krijgen op een volgende stap in zijn loopbaan. Hoe moet hij dat aanpakken?
  • Mijn werknemer ervaart veel stress van het werk. Wat zou ik daaraan kunnen doen?
  • Mijn werknemer is ouder en wil een betere invulling geven aan zijn werk voor de laatste werkzame jaren. Waar moet hij dan op letten?

Bereikbaarheid Loopbaantelefoon

Van maandag 16 t/m vrijdag 20 september is de Loopbaantelefoon bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 088 007 1428. Deze gratis advieslijn is alleen beschikbaar voor klanten van ArboNed. Houd daarom uw debiteurnummer bij de hand. Wilt u meer informatie over waarom loopbaanontwikkeling interessant kan zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Focus Nederland via info@focusnederland.nl of 088 007 1400.