Gratis webinar 'Het coronavirus en werk'

  • Leestijd
    2 minuten
  • 25 maart 2020 aangemaakt
  • 10 juli 2020 bijgewerkt

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Om werkgevers en werknemers zo goed mogelijk te ondersteunen, organiseerden wij op dinsdag 24 maart een gratis webinar "Het coronavirus en werk". Tijdens dit webinar behandelden we ons, op 23 maart 2020 geactualiseerde, werkgeversadvies en de meest prangende vragen van onze klanten over het coronavirus in relatie tot werk. Lees hier onze antwoorden op de vragen rondom corona. Kijk het webinar hier terug en laat u in een half uur bijpraten.

Terugkijken webinar

Tijdens het webinar 'Het coronavirus en werk' gingen we in op de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus voor u als mkb-bedrijf. We behandelden praktische vragen zoals:

  • Welke (preventieve) maatregelen kan ik treffen?
  • Hoe ga ik om met ziekmeldingen in relatie tot het coronavirus? Wanneer wel en wanneer niet?
  • Welke regels gelden voor werknemers die preventief thuiswerken, in quarantaine verblijven of voor wie momenteel geen werk is?
  • Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen rond een re-integratietraject in deze tijd? 

Onze experts Truus van Amerongen, directeur medische zaken en bedrijfsarts en Pauline Oberink, bedrijfsjurist lichten daarnaast onze gewijzigde dienstverlening toe, waarmee wij u zo goed mogelijk van dienst zullen blijven.

Tijdens en tot een half uur na het webinar beantwoordde een panel van experts via de chat vragen van kijkers. Die optie vervalt, maar u kunt het webinar wel op elk gewenst moment en apparaat terugkijken. 

Webinar terugkijken

Extra informatie rondom het coronavirus

Op onze website hebben we een speciale corona informatiepagina ingericht. U vindt hier een overzicht van de meest gestelde vragen, ons werkgeversadvies (op 23 maart geactualiseerd) en - indien van toepassing - handig voor uw werknemers: onze download tips voor thuiswerken

Gerelateerde nieuwsberichten