Gratis webinar voor adviseurs van ArboNed: ‘Dit betekent de nieuwe Arbowet voor uw klanten’

Vanaf 1 juli 2017 wijzigt een aantal zaken in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). Deze wijzigingen kunnen gevolgen hebben voor u en uw klanten. U wilt uw klanten proactief en goed informeren over wet- en regelgeving en het voorkomen van verzuim. ArboNed helpt u graag om deze adviseursrol nóg beter te kunnen vervullen, ook als het gaat om de Arbowet.

Gratis webinar voor adviseurs van ArboNed: ‘Dit betekent de nieuwe Arbowet voor uw klanten’

Gratis webinar

Tijdens het webinar ‘Dit betekent de nieuwe Arbowet voor uw klanten' op donderdag 8 juni om 19.00 uur, zetten de experts van ArboNed in drie kwartier de wijzigingen kort en krachtig voor u op een rij. Naast de nodige informatie, krijgt u antwoord op vragen als: wat betekent de nieuwe Arbowet voor uw klanten en welke oplossingen kunt u hen, in samenwerking met ArboNed, bieden. Naast de nieuwe Arbowet laten we zien hoe u uw klanten kunt bijstaan in het voorkomen van verzuim. Deelnemen is gratis en makkelijk door u hier aan te melden.

Vragen stellen via live chat

Een webinar is een live, online uitzending waar u vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet aan kunt deelnemen. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan onze experts via de live chat. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door u nu aan te melden.

Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met u vaste contactpersoon van ArboNed.

Gerelateerde nieuwsberichten