Gratis webinar: Werkstress: het antwoord is Positieve Gezondheid

Werknemers met een gezonde leefstijl zijn waardevol en kostenbesparend. Maar hoe gaat u aan de slag met een actief gezondheidsbeleid in uw bedrijf? In het webinar 'Werkstress: het antwoord is Positieve Gezondheid' leert u alles over 'positieve gezondheid' en hoe dit (uitval door) werkstress voorkomt. 

webinar: Werkstress: het antwoord is Positieve Gezondheid

Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek.

In het webinar ‘Werkstress: het antwoord is Positieve Gezondheid’ bespreken professionals het ontstaan én voorkomen van werkstress. Ed Moolhuizen (Directeur Medische Zaken bij Mensely, net als ArboNed onderdeel van HumanTotalCare) spreekt Gert-Jan Aleman (Vitality Manager bij de Gemeente Den Haag) hoe ‘positieve gezondheid’ en een gezondheidsbeleid werkt in zijn praktijk. In de interactieve break-out sessie gaat u aan de slag met uw eigen gezondheidsbeleid.

Praktische informatie

  • Deze online bijeenkomst gaat naast duurzame inzetbaarheid ook over thema’s als meedoen, zingeving en kwaliteit van leven.
  • Geschikt voor HR-professionals, werkgevers, ondernemers en beleidsmakers die aan de slag willen met een actief gezondheidsbeleid.
  • Op 17 november 2020 van 15.30 tot 17.00 uur.
  • U kunt zich hier aanmelden.

Voorkom verzuim door werkstress

Werken is gezond en werkdruk is niet persé slecht. Sterker: we hebben werkdruk nodig om prestaties te leveren. Toch neemt het aantal werknemers met stressklachten jaarlijks toe. Want gezonde werkdruk kan omslaan in ongezonde stressklachten en leiden tot uitval. Bijvoorbeeld als de spanning te groot is en de mogelijkheden om "op te laden" te beperkt zijn. 

Via coaching, trainingen of de inzet van onze Mijn organisatie-expert werkt u met uw werknemer, uw team of het hele bedrijf aan een gezonde werkdruk en een goede sfeer. Zo zijn en blijven uw werknemers met plezier aan het werk, is er minder verzuim en minder verloop. 

Bekijk hier onze oplossingen

Gerelateerde nieuwsberichten