Michel Verwoest volgt Wim Huijbregts op als algemeen directeur HumanTotalCare

05 maart 2021 bijgewerkt

Son en Breugel – 26 november 2018.

directiewisseling

Met ingang van 1 februari 2019 start Michel Verwoest als algemeen directeur HumanTotalCare (moederorganisatie ArboNed). Dit betekent dat Wim Huijbregts vanaf deze datum afscheid neemt als algemeen directeur.

Benoeming Michel Verwoest

Michel Verwoest is sinds 2012 lid van de Raad van Bestuur van a.s.r.. Daarnaast is hij vanuit een toezichthoudende rol als lid van de Raad van Commissarissen sinds 16 mei 2017 betrokken bij HumanTotalCare. Michel Verwoest: “HumanTotalCare is een dynamische en innovatieve organisatie. Met deskundige professionals in combinatie met data-gedreven technieken en een geavanceerde ITinfrastructuur, loopt zij voorop in de branche. Ik ben er trots op dat ik sturing mag gaan geven aan een onderneming die op innovatieve wijze werknemers – gedurende hun hele werkzame leven – duurzaam inzetbaar wil houden.”

Afscheid Wim Huijbregts

Bijna 17 jaar heeft Wim Huijbregts aan het roer gestaan van deze sterk gegroeide onderneming. Hij heeft in 2001, destijds met slechts 25 medewerkers aan boord, de basis gelegd voor de huidige HumanTotalCare organisatie die inmiddels uit ruim 1.500 medewerkers bestaat. Onder zijn bevlogen leiding heeft HumanTotalCare zich ontwikkeld tot een professionele en innovatieve dienstverlener op het gebied van werk, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Vanuit de merken HumanCapitalCare, ArboNed, Mensely, Focus, en IT&Care, is HumanTotalCare werkzaam voor ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen aangesloten werknemers, en is daarmee marktleider in Nederland.

Wim Huijbregts is blij met de benoeming van Michel Verwoest als opvolger. Huijbregts: “Voor HumanTotalCare hebben we de geschikte kandidaat gevonden. Michel is een deskundig en betrokken persoon met brede kennis van de zorg- en verzekeringsmarkt en de markt van duurzame inzetbaarheid. Hij deelt de visie en strategie van de organisatie en hij zal de positie van HumanTotalCare de komende jaren verder verstevigen.”

De Raad van Commissarissen wil Wim Huijbregts hartelijk danken voor alles wat hij voor de organisatie en voor werkend Nederland heeft betekend. Zijn ondernemerschap, ambitie en passie hebben ervoor gezorgd dat HumanTotalCare is uitgegroeid tot een gezonde, professionele en innovatieve organisatie, marktleider op het domein “werk en duurzame inzetbaarheid”.

Over HumanTotalCare

ArboNed is onderdeel van HumanTotalCare. HumanTotalCare is een onderneming die vanuit verscheidende merken werkt aan de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. Gezamenlijk werken onze 1.500 medewerkers dagelijks voor ruim 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werknemers. Lees meer op HumanTotalCare.nl.