Nathalie de Geus (53) nieuwe algemeen directeur ArboNed

Leestijd
2 minuten
01 juli 2021 bijgewerkt

Op 15 juni 2021 is Nathalie de Geus gestart als algemeen directeur van ArboNed. Nathalie werkte na haar studie Nederlands recht als advocaat waarna zij sinds 1995 diverse management- en directieposities vervulde bij Delta Lloyd, Avéro Achmea, Aegon en Ace Company.

nathaliedegeus

De Geus: “Wij ondersteunen ondernemers in het MKB bij alle arbozaken met als doel medewerkers in een gezonde omgeving gemotiveerd en competentiegericht te laten werken. Ik kijk ernaar uit om samen met de professionals en samenwerkingspartners de ingezette koers van ArboNed te vervolgen met aandacht voor de korte en lange termijn. Preventie van verzuim speelt daarbij een belangrijke rol.”

Michel Verwoest, CEO van HumanTotalCare, waar ArboNed onderdeel van is, is blij met de komst van De Geus: ”Nathalie is een empathisch, ervaren en energiek persoon die goed bij de cultuur van ArboNed past. Zij weet als geen ander voort te bouwen op het strategische fundament en de sterke positionering van ArboNed.” 

Nathalie de Geus volgt Henk Hummel op, die onlangs zijn functie vanwege persoonlijke omstandigheden heeft neergelegd. Met deze benoeming maakt zij ook deel uit van het directieteam van HumanTotalCare. HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken; ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely, Focus en het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum. Gezamenlijk dragen ze bij aan een gezond, gemotiveerd en competentiegericht werkend Nederland. Met ruim 1.500 werknemers adviseren en ondersteunen de professionals van HumanTotalCare ruim 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werkenden gedurende hun werkzame leven. Hiermee zijn zij van betekenis voor werkenden, organisaties en onze maatschappij. Lees meer op www.humantotalcare.nl.