Nieuwe online RI&E-tool voor bedrijven met <25 werknemers

Heeft u minder dan 25 werknemers in dienst en bent u niet aangesloten bij een branchevereniging? Dan kunt u voor het opstellen van uw Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) gebruikmaken van een nieuwe online tool. Ga hiervoor naar de nieuwe website ‘Route naar RI&E’, ontwikkeld door het Steunpunt RI&E en het ministerie van SZW.

route rie

Ieder bedrijf is verplicht een RI&E uit te voeren. Veel - vooral kleinere - werkgevers ervaren knelpunten bij het goed uitvoeren van de RI&E. Om het u gemakkelijker te maken, hebben veel brancheorganisaties een branche-RI&E ontwikkeld. Een branche-RI&E is een voorbeeld-RI&E die is gemaakt door werkgevers en werknemers in een bepaalde branche.

Voor bedrijven die niet aangesloten zijn bij een branche was er al deze checklist en sinds kort dus ook de nieuwe online tool. ArboNed ondersteunt werkgevers bij het invullen - en waar nodig toetsen - van de eigen (branche-)RI&E.

Bespaar tijd, en dus ook geld

Met de tool kunt u zelf uw RI&E opstellen. Dit bespaart u geld. Maar als ondernemer weet u als geen ander: tijd kost ook geld. ArboNed helpt u graag bij het invullen of controleren van uw RI&E.

Onze deskundige hulp kan bestaan uit:

  • Korte toelichting op de online RI&E-tool;
  • Uitleg over het opstellen van een Plan van aanpak, verplicht onderdeel van de RI&E;
  • Informatie of u de RI&E nog moet laten toetsen en wat hier de (mogelijke) kosten van zijn;
  • Andere vragen beantwoorden waar u tegenaan loopt.

Voor 2 uur ondersteuning betaalt u € 310,- of u kiest voor 4 uur à € 600,-. U heeft dan direct - telefonisch of online - een deskundige tot uw beschikking met kennis en ervaring in uw branche. Een goede RI&E heeft u dan vlot geregeld!

Meer informatie Direct hulp aanvragen

Gerelateerde nieuwsberichten