Pitch uw idee bij de 1,5 meter innovatie challenge

  • Leestijd
    1 minuten
  • 05 juni 2020 aangemaakt

Uw werknemers moeten hun werk veilig en gezond kunnen doen, ook in tijden van corona. Thuis, of op locatie. Ondernemers zijn, ook met de goede handreikingen en protocollen van branches, zeer creatief om binnen de 'anderhalvemetereconomie' hun bedrijven draaiende te houden. Daarom vraagt MKB-Nederland, VNO-NCW, Van Spaendonck en Nationale-Nederlanden door middel van een 1,5 meter innovatie challenge om de beste oplossingen voor werken op anderhalvemeter-afstand. ArboNed is kennispartner van MKB-Nederland. 

anderhalvemetereconomie

In de challenge draait het om het creëren van creatieve, concrete oplossingen waarmee collega-ondernemers hun voordeel kunnen doen. Het beste idee wordt beloond met een bedrag van € 7500.

Ze zijn op zoek naar:

  • concrete ideeën en oplossingen, die op zeer korte termijn ontwikkeld, geleverd en/of geïmplementeerd kunnen worden. 
  • de oplossing heeft betrekking op afstand houden, hygiëne, (inzet van) personeel, beschermingsmaatregelen- of gedragsbeïnvloeding van klanten en/of medewerkers.
  • het moet aansluiten op de bestaande protocollen (zie bijvoorbeeld ons werkgevers- en werknemersadvies

U kunt uw oplossing insturen tot en met 3 juli 2020 via deze link.

Meer over corona en werk

Meer informatie over corona en werk is te vinden op onze speciale informatiepagina over corona en werk. Met een faq, een korte checklist, en - indien van toepassing - voor uw werknemers: onze praktische gids voor thuiswerkers

Gerelateerde nieuwsberichten