Dé preventieve gezondheidscheck voor uw medewerkers: PMO

De kosten van verzuim kunnen flink oplopen. Eén dag verzuim is al snel goed voor 250 euro. Niet misselijk, zeker voor mkb’ers. Het liefst voorkomt u verzuim. Een goede stap hierbij is het Preventief medisch onderzoek (PMO). In feite een uitgebreide gezondheidscheck voor uw medewerkers, waarbij de fysieke en psychische gezondheid aan bod komen én ze direct advies krijgen hoe deze te verbeteren.

Dé preventieve gezondheidscheck voor uw medewerkers: PMO

Preventie: verzuim voorkomen

Gezonde werknemers maken een gezonde onderneming. Beperken of zelfs voorkomen dat uw werknemers zich ziek melden, is van groot belang voor uw bedrijfsvoering. U kunt meer invloed uitoefenen op preventie dan u wellicht denkt. Uiteraard moet de werkomgeving gezond en veilig zijn, maar hoe uw werknemers leven, speelt ook mee. En met leefstijl kunt u binnen het bedrijf aan de slag.

Vitaliteit werknemers

Door aandacht te besteden aan leefstijl binnen uw organisatie, werkt u aan vitaliteit. Vitale werknemers zijn met energie aan het werk en kunnen genieten van het leven. U kunt hier concreet mee aan de slag door uw werknemers het wettelijk verplichte PMO aan te bieden. Dat geeft inzicht in hun gezondheid, leefstijl en eventuele gezondheidsrisico’s. Wanneer nodig, krijgen ze advies hoe ze gezonder kunnen werken en leven. Bijkomend voordeel is dat u zicht krijgt op de oorzaken van (dreigend) verzuim, werk- en/of leefstijl gerelateerd.

Wij bieden een PMO voor elke onderneming. Kijk hier welk PMO past bij uw bedrijf.

Gerelateerde nieuwsberichten