Podcast: alles over thuiswerken en het coronavirus

  • Leestijd
    15 minuten
  • 07 april 2020 aangemaakt
  • 25 september 2020 bijgewerkt

Register ergonoom Esther Graaff-Visser en psycholoog Jan Machek van Arboned vertellen in de podcast van New Business Radio over de gevolgen van het massale thuiswerken tijdens de coronacrisis. Ze geven concrete oplossingen voor de fysieke en mentale risico's.

Luister de podcast

Meer over thuiswerken

Minder dan 5% van de werkende bevolking in Nederland werkt fulltime thuis. Maar om het coronavirus in te dammen, werkt momenteel iedereen die dat kan vanuit huis. Dat is voor de meesten natuurlijk behoorlijk wennen, met alle risico's van dien. Hoe zorgt u ervoor dat u en uw werknemers een langere periode prettig en gezond kunnen thuiswerken? Lees er hier alles over en download onze praktische flyer

Zeker van een goede thuiswerkplek? Check!

Met de online (thuis)werkplek-check adviseert een ergonoom uw werknemer bij het inrichten van zijn thuiswerkplek, ook als hij geen kantoorwerkplek heeft. U voldoet als werkgever aan uw verplichting om het thuiswerken zo goed mogelijk te faciliteren.

Meer informatie

Vraag onze praktische gids 'Eerste hulp bij thuiswerken' gratis aan voor uw werknemers

In deze gids:

  • Tips om de werkplek in te richten
  • Oplossingen voor de grootste valkuilen van thuiswerken
  • Advies van onze experts op het gebied van ergonomie, psychologie en vitaliteit

 

Met het aanbieden van de gids aan uw werknemers zorgt u ervoor dat zij ook thuis gezond en prettig kunnen werken. Vul uw gegevens in en u ontvangt de praktische gids per e-mail.

Gerelateerde nieuwsberichten