Mijn preventie-expert: praktische coaching en concreet advies, ook telefonisch

Als werkgever moet u zich inzetten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Een uitstekend middel hiervoor is de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Kunt u hier binnen uw bedrijf coaching en concreet advies bij gebruiken? Schakel dan laagdrempelig een ervaren arbo-deskundige in: Mijn preventie-expert. Deze toegewijde deskundige kan uw preventiemedewerker ondersteunen, begeleiden en inspireren. Bij u op het bedrijf, of via de telefoon.

coaching en advies voor preventiemedewerker

Elk bedrijf moet een preventiemedewerker hebben. Dat is van belang voor het verminderen van verzuim, het voorkomen van ongevallen en een betere inzetbaarheid van uw werknemers. Maar er kan niet worden verwacht dat uw preventiemedewerker volledig op de hoogte is van alle arbo- en verzuimgerelateerde activiteiten binnen een organisatie.

Voor een gerichte coaching en praktische ondersteuning van de preventiemedewerker is er Mijn preventie-expert. Een veiligheidskundige, arbeidshygiënist of ergonoom helpt u (naar wens telefonisch) met elk gewenst arbo-vraagstuk.

Dit levert het u op:

  • Praktische ondersteuning en coaching voor de preventiemedewerker(s).
  • Handvatten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.
  • Kostenbesparing dankzij lager verzuim.
  • Waardering van uw werknemers, u toont als werkgever dat u goede werkomstandigheden belangrijk vindt.

Meer informatie en aanvragen

Gerelateerde nieuwsberichten