Regel een abonnement op uw arbodienst makkelijk online

07 november 2019 bijgewerkt

Volgens de nieuwe Arbowet bent u als werkgever verplicht een basiscontract te hebben. Het basiscontract is een verplichte overeenkomst tussen werkgever en arbodienstverlener. Hierin is de manier van ondersteuning vastgelegd, het bevat de minimale voorwaarden voor arbodienstverlening. In het contract kunnen uiteraard meer afspraken gemaakt worden, conform de wensen van de werkgever.

Regel een abonnement op uw arbodienst makkelijk online

Het hebben van een arbodienst biedt u meerdere voordelen. Zo voldoet u dus aan uw wettelijke verplichting, maar het helpt u ook bij het verlagen van verzuim binnen uw organisatie. Is er toch sprake van verzuim, dan zorgt ArboNed als arbodienst voor optimale verzuimbegeleiding. Voor uw werknemer is het belangrijk om gezond en fit weer aan het werk te kunnen, en vervelende persoonlijke gevolgen zoals achteruitgang in inkomen bij langdurig verzuim te voorkomen. En uiteraard is het ook voor u als werkgever belangrijk dat het werk doorgaat. Als u weet dat een dag verzuim al gauw € 250 euro kost, is niets doen geen optie.

Arbodienst afsluiten

Maar hoe regelt u zo’n basiscontract? Bij ArboNed kan dat snel en simpel door online een abonnement af te sluiten via onze ‘verzuimabonnementkiezer’. Na het beantwoorden van vier korte vragen ontvangt u advies welk abonnement het best bij uw onderneming past. Zo regelt u simpel uw arbodienst online en bent u direct voorzien van het basiscontract.

Sluit direct uw arbodienst abonnement af.

Gerelateerde nieuwsberichten

Wet verbetering poortwachter
06 augustus 2019

Wet verbetering poortwachter

Lees meer