Risico-inventarisatie en –evaluatie checklist

Elk bedrijf met personeel moet inventariseren en evalueren of en hoe het werk gevaarlijk of ongezond kan zijn voor medewerkers. Dit doet u met een Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E). Gebruik onze checklist om na te gaan of u verplicht bent een RI&E uit te voeren en/of te laten toetsen.

checklist rie

Download checklist

RI&E zelf maken

Wilt u zelf een RI&E maken? Dat kan. Sterker nog, het is goed als iemand uit het bedrijf nauw betrokken is bij de RI&E. U kunt hierbij professionele hulp inschakelen, als u zeker wilt zijn van de kwaliteit van uw RI&E.

Preventiemedewerker

De preventiemedewerker binnen uw bedrijf speelt een belangrijke rol bij de RI&E. Bent u nieuwsgierig of u alles op orde heeft? Of kan uw preventiemedewerker een steuntje in de rug gebruiken bij zijn wettelijke taken? ArboNed biedt met Mijn preventie-expert de mogelijkheid een ervaren arbo-deskundige een dag mee te laten lopen in uw bedrijf.

Training Maak zelf uw RI&E

Zelfverzekerd aan de slag met uw RI&E? Volg dan deze praktische, interactieve training van één dag. De training is geschikt voor zowel een kantoor- als productieomgeving. 

Meer informatie en aanmelden

Gerelateerde nieuwsberichten