Voor bedrijven in de metaal & techniek: webinars gevaarlijke stoffen

Veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen is belangrijk. Dat vindt de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) ook. Daarom controleert de inspectie hier de komende tijd meer op. 5xbeter heeft de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen ontwikkeld voor bedrijven in de metaal en techniek. Meld u aan voor hun gratis webinars waarin 5xbeter laat zien hoe de verbetercheck werkt.

webinar 5xbeter

Met het invullen van de Verbetercheck en het Register Gevaarlijke stoffen weet u of u veilig en gezond werkt met gevaarlijke stoffen. Ook ziet u wat u eventueel kunt verbeteren om aan de veiligheidsrichtlijnen te voldoen.

Inschrijven

De gratis webinars vinden plaats op 28 september en 5 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Er is veel aandacht voor het invullen van het Register Gevaarlijke stoffen. En u kunt vragen stellen aan de Verbetercoaches van 5xbeter. Het aantal plekken is beperkt, schrijf u dus snel in:

Inschrijven webinar

De Verbetercheck Gevaarlijke stoffen is alleen beschikbaar voor bedrijven die vallen onder de CAO Metaal en Techniek (Metaalbewerking) en de CAO Metalektro. 

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Startpunt voor een veilig bedrijf is de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Hiermee brengt u de risico's binnen uw bedrijf in kaart, zodat u de gezondheid en veiligheid in het bedrijf kunt bevorderen. Het is een onmisbaar instrument om uw werknemers gezond, veilig en met plezier aan het werk te houden. En zodoende ook flink te besparen op uw bedrijfskosten. ArboNed ondersteunt u graag bij uw RI&E en het bijbehorende verdiepende onderzoek op gevaarlijke stoffen.

Alles over de RI&E

Gerelateerde nieuwsberichten