Week van de Werkstress 2019

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in evenzoveel symptomen. Daar staan werkgevers en werknemers bij stil tijdens de Week van de Werkstress van 11 t/m 15 november 2019. Doel is om zoveel mogelijk werkende Nederlanders te laten inzien dat verzuim door werkstress te voorkomen is. Door te zorgen voor voldoende plezier op de werkvloer, ruimte voor ontwikkeling en/of genoeg uitdagingen binnen het werk.

Week van de Werkstress

ArboNed hoofdsponsor van Week van de Werkstress

ArboNed heeft zich vanuit HumanTotalCare – samen met Focus, HumanCapitalCare en Mensely (net als ArboNed onderdeel van HumanTotalCare) – via OVAL als hoofdsponsor verbonden aan de Week van de Werkstress. Gezamenlijk zetten we ons in voor een gezonder en vitaler werkend Nederland, met minder werkstress en meer werkplezier.

Gratis webinar Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress

Een gezonde werkdruk is prima, maar wat als deze omslaat in ongezonde werkstress? En dit zelfs leidt tot verzuim. Welke rol speelt leefstijl hierbij en wat kunt u zelf doen als werkgever? Op deze en meer vragen gaan we in tijdens onze gratis kennissessies in het land. 

Vindt u het thema interessant, maar heeft u geen tijd om een kennissessie te bezoeken, dan kunt u op uw eigen computer ons live webinar volgen op donderdag 28 november 2019 van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt er ook voor kiezen het webinar op een ander geschikt moment terug te kijken. Het voordeel van het live webinar is dat u per chat vragen kunt stellen aan onze experts.

Inschrijven 

13 november OVAL-event: Kom in beweging!

Op woensdag 13 november organiseert OVAL, de organisator van de Week van de Werkstress een beweeglijke woensdagmiddag in Utrecht. Tijdens dit event komen onder andere staatssecretaris Tamara van Ark, cabaretier Dolf Jansen, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn, medisch directeur HumanTotalCare Jurriaan Penders en een reeks andere experts. Keus uit inspirerende sessies en ruimte voor mooie ontmoetingen. Mis het niet en meld u hier direct aan.

Doe de werkstress-test

Nieuwsgierig hoe het met uw werkstress zit? Doe dan onze korte werkstress-test. Bij de uitslag krijgt u handige tips hoe u uw werkstress kunt vasthouden of verlagen.

Doe de werkstress-test

Gerelateerde nieuwsberichten

teaser_Bed

Verzuim verlagen

Gezonde werknemers maken een gezonde onderneming. Beperken of zelfs voorkomen dat uw werknemers zich ziek melden, is van…

10 minuten