Over ArboNed

Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

Als ondernemer wilt u één ding: ondernemen. Doen waar u goed in bent. Bent u tegelijkertijd werkgever, dan kan er ook ‘gedoe’ op uw bord liggen waar u misschien helemaal niet voor in de wieg bent gelegd.

Bij wie kunt u dan terecht voor hulp en advies? Bij iemand die u begrijpt. Iemand die snapt hoe het werkt in uw branche en die weet wat er in uw omgeving speelt. Die uw taal spreekt en wiens kennis en ervaring bewijzen dat hij er helemaal voor u is. Iemand die u altijd kunt bellen voor een persoonlijke afspraak, maar die u net zo makkelijk via de digitale wegen bereikt. Maar vooral: iemand die de zaken voor u regelt, waarop u niet zit te wachten. Zaken die soms klein lijken, maar een grote impact kunnen hebben. Zaken die uw bedrijf gezond houden. Onder andere door de mensen in uw bedrijf gezond te houden.

Voorkom en verlaag verzuim

 ArboNed helpt mkb-ondernemers met het voorkomen en verlagen van verzuim op de manier die bij u en uw bedrijf past. Zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.500 werkgevers en ruim 665.000 werknemers.

Wij voorkomen en verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde, en gemotiveerde medewerkers. Hiervoor brengen we met onze (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten in kaart hoe uw bedrijf ervoor staat. U krijgt inzicht, adviezen en praktische oplossingen die passen bij uw onderneming en die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw mensen. Want met vitale mensen kunnen ondernemers hun doelen realiseren en hun ambities waarmaken, kortom: gezond ondernemen.

Waarom ArboNed?

Als marktleider in het mkb helpt ArboNed u met al uw (preventieve) arbozaken, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Wij regelen de zaken waarop u niet zit te wachten. Zaken die uw bedrijf en uw mensen gezond houden. Lees hier waarom klanten kiezen voor ArboNed.

Lees verder

iso-9001

Certificering ArboNed

ArboNed B.V. is gecertificeerd conform ISO 9001:2015 en aanvullend het certificatieschema Arbodiensten. ArboNed B.V. handelend onder de naam ArboDuo is gecertificeerd conform ISO 9001:2015 en aanvullend het certificatieschema Arbodiensten. 

Onze samenwerkingen

MKB-Nederland en ArboNed werken samen om mkb-ondernemers op een praktische manier te ondersteunen om het verzuim terug te dringen. ArboNed heeft ook verschillende samenwerkingsverbanden met verzekeraars, brancheverenigingen en verzekeringsadviseurs. Deze zijn mogelijk ook úw partner en bieden u veel voordelen.

Bekijk onze samenwerkingen


Onze geschiedenis

Lees hieronder in chronologische volgorde alles over de mijlpalen uit onze bedrijfshistorie. We verheugen ons op de vele mooie ontwikkelingen en successen die hier in de toekomst nog bij zullen komen.

Onze bedrijfshistorie

 

houtbewerker

Krijg de hulp die bij uw onderneming past

Bij ArboNed kiest u hoe u uw preventieve arbozaken regelt. Doet u het zelf met behulp van onze online hulpmiddelen? Besteedt u liever alles uit? Of kiest u voor een middenweg? Alles kan en u kunt steeds opnieuw kiezen. Zo ondersteunt ArboNed u op alle voor u relevante momenten op de manier die het best bij u en uw onderneming past.

zelf-doen

Kunt u als ondernemer zelf uw preventieve arbozaken regelen, of heeft u hier een professional voor in dienst? Dan maakt ArboNed het u graag makkelijk met praktische informatie en gratis hulpmiddelen, zoals instructievideo’s, checklists en stappenplannen. Ga hiermee zelf op ieder gewenst moment aan de slag om uw werknemers gezond en veilig hun werk te laten doen en te voldoen aan de Arbowet.

samen-doen

Komt u zelf een heel eind met uw preventieve arbozaken, maar heeft u op onderdelen hulp nodig? Wilt u bijvoorbeeld een extra check laten doen door een professional van ArboNed of een keer met ons sparren? Of wilt u uw mensen trainen zodat zij het vervolgens zelf kunnen? Wij helpen u hier graag bij. Via Mijn Preventie-expert, Mijn Organisatie-expert of Mijn Vitaliteitsexpert schakelt u bijvoorbeeld laagdrempelig een paar uur de hulp in van onze experts. En met de trainingen van ArboNed Academy komen uw medewerkers goed beslagen ten ijs.

laten-doen

Heeft u als ondernemer onvoldoende kennis van preventieve arbozaken, wilt u uw tijd en aandacht liever besteden aan uw business, maar wel zeker zijn dat u voldoet aan de Arbowet? Dan nemen onze professionals u graag de nodige zorg uit handen. ArboNed heeft ruime ervaring in het mkb met het uitvoeren en toetsen van de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E), het Preventief medisch onderzoek (PMO) en keuringen.

Uw (preventieve) arbozaken goed geregeld

Lees hier hoe ArboNed uw organisatie concreet helpt met alle (preventieve) arbozaken:

Alles over de mogelijkheden

ArboNed is onderdeel van HumanTotalCare.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons

030 299 62 77

Belafspraak

inplannen