HumanTotalCare

ArboNed is onderdeel van HumanTotalCare.

HumanTotalCare is een onderneming die vanuit verscheidende merken werkt aan de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. Gezamenlijk werken onze 1.500 medewerkers dagelijks voor ruim 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werknemers. Lees meer op HumanTotalCare.nl.

De vier andere organisaties die vallen onder HumanTotalCare zijn:


HumanCapitalCare

HumanCapitalCare is een vooruitstrevende dienstverlener voor arbeid, vitaliteit en gezondheid, en werkt voor werkgevers die kiezen voor een integrale aanpak van gezondheidsmanagement. Samen met ruim 2000 werkgevers zorgen we voor 500.000 competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Lees meer over HumanCapitalCare.

 

Mensely

Mensely weet als geen ander bedrijven te begeleiden bij en naar eigen regie. De expertise en de ervaring van de professionals en de samenwerking met ruim 140 werkgevers en 450.000 werknemers, maakt Mensely toonaangevend als het gaat om eigen regie. Lees meer over Mensely.

 

IT&Care

IT&Care ontwikkelt integrale softwareapplicaties die werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs ondersteunen met arbeid, vitaliteit en gezondheid.  Lees meer over IT&Care.

 

Focus Nederland
Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Focus biedt concrete oplossingen voor duurzame inzetbaarheid en (pre)mobiliteit, voor zowel werknemers als werkgevers. Lees meer over Focus.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons

030 299 64 44

Belafspraak

inplannen