Gratis kennissessie 'Werken aan preventie aan de RI&E' in Rotterdam

'Werken aan preventie: hoe doe je dat?' in Rotterdam

Het tweede kwartaal van ons jubileumjaar staat in het teken van arbeidsrisico’s verminderen. We geven u handvatten om binnen uw bedrijf te werken aan preventie en zo verzuim te verlagen. Hoe gaat u aan de slag met uw Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en wat is de rol van een preventiemedewerker? In onze gratis kennissessie “Werken aan preventie met de RI&E: hoe doe je dat?” geven de experts van ArboNed u de nodige basisinformatie en leert u meer over wat werken aan preventie met de RI&E uw bedrijf oplevert. 

Locatie

Deze gratis kennissessie is op vrijdag 21 juni in ons kantoor in Rotterdam. Het programma:

Tijd Programma
09.00 Inloop
09.05 Opening door regiomanager Mark Voogt
09.05 Interactieve sessie over de RI&E en preventiemedewerker door arbeidshygiënist en consultant Alka Barten-Keunen. Aansluitend gelegenheid tot vragen en koffie.
11.00 Einde

 

Maak kans op gratis Mijn preventie-expert t.w.v. € 1.175

Naast gratis advies, praktische tips en waardevolle ervaringen maakt u - als u naar de sessie komt - kans op een hele dag gratis advies van een arbo-professional bij u op de zaak: 'Mijn preventie-expert'.

Ik kom naar de sessie

Kunt u niet in Rotterdam?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Rotterdam? Wellicht past een van onze andere sessies in het land wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies