Gratis kennissessie met health check op 27 maart in Rotterdam

Gratis kennissessie met health check in Rotterdam

Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel medewerkers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertellen wij u graag tijdens deze interactieve kennissessie. Ook kunt u een gratis health check doen.

Ik kom naar de sessie

Programma

Onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundigen Anje Oosthoek en Jolanda Bossers en onze arbeids- en organisatiedeskundige Wies van Hofwegen geven antwoord op vragen zoals:

  • Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim?
  • Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
  • Hoe gaat het verder na een PMO, hoe vormt het de basis voor een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit?

Tijdens de interactieve break-out sessie gaat u onder leiding van onze experts praktisch aan de slag met de vervolgacties vanuit het PMO. Het PMO zorgt voor het nodige inzicht in de gezondheid van uw medewerkers, maar nog belangrijker is wat u hiermee doet. De rapportage helpt u om gericht in actie te komen. Zo draagt het PMO bij aan het verbeteren van de gezondheid van uw werknemers en daar profiteert ook uw organisatie van. Na de kennissessie kunt u met de opgedane kennis de vertaling maken naar uw dagelijkse praktijk. Deze sessie is geschikt voor werkgevers, leidinggevenden en/of hr-professionals die meer verdieping willen in dit onderwerp. 

Tijd            Programma
08.30 uur  Inloop met mogelijkheid tot inzicht in uw eigen gezondheid via onze korte health check
09.00 uur                      Interactieve sessie door Anje Oosthoek, Jolanda Bossers en Wies van Hofwegen. Aansluitend netwerkgelegenheid met mogelijkheid tot health check

11.00 uur

Einde

 

Deze kennissessie is op 27 maart op ons kantoor in Rotterdam (Schorpioenstraat 51). De routebeschrijving vindt u hier

Korte health check

Nieuwsgierig hoe het met uw eigen gezondheid staat? Voor en na het inhoudelijke gedeelte kunt u een korte health check doen. We testen hierin uw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen uw BMI. Deze persoonlijke health check geeft u ook een inkijk in het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek. 

Aanmelden

Kunt u niet in Rotterdam?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Rotterdam? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies