Ondernemers bedankt!

Dag van de Ondernemer

Op 18 november was het de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop heel Nederland ondernemers in het zonnetje zet. MKB Rotterdam Rijnmond organiseerde samen met Gemeente Rotterdam een bijeenkomst voor ondernemers in de regio Rijnmond. ArboNed was van de partij.

Tijdens deze geslaagde netwerkbijeenkomst stond het thema ‘vitaliteit’ centraal. Zowel gericht op gezonde medewerkers (lichaam en geest), als ook op financieel fitte bedrijven. Er was een interessant programma samengesteld met sprekers, een informatieplein en een netwerkborrel.

ArboNed was aanwezig op het informatieplein. In onze stand konden de deelnemers een mini-healthcheck laten doen om te zien hoe het ervoor staat met hun cholesterol- en suikerwaarde. En uiteraard gaven onze collega’s tips wat je als werkgever kunt doen om de gezondheid en vitaliteit op de werkvloer te bevorderen. Een van de mogelijkheden -vanuit de Arbowet- is het Preventief Medisch Onderzoek (PMO), een uitgebreidere healthcheck voor werknemers. Met het PMO krijgen werknemers inzicht in hun gezondheid en adviezen om deze verder te verbeteren. Bent u ook benieuwd wat het PMO voor u kan betekenen? Voor ieder bedrijf is er een passend PMO.

We kijken terug op een geslaagde middag!

Dag van de Ondernemer  Dag van de Ondernemer

ArboNed is sinds begin dit jaar een van de hoofdpartners van MKB Rotterdam Rijnmond. We werken actief samen om bedrijven in de regio te ondersteunen bij het gezond en vitaal houden van hun werknemers en daarmee hun bedrijf.