Schrijf u in voor de Rotterdam Night Walk en profiteer als klant van ArboNed van € 25 voordeel

in beweging

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Aan het eind van ons jubileumjaar pakken we nog één keer uit.

Het thema van het vierde kwartaal is 'aandacht voor een gezonde leefstijl'. En wat is onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl? Beweging! Om klanten en hun medewerkers te stimuleren in beweging te komen, trakteert ArboNed op € 5 euro korting op de Rotterdam Night Walkén een gratis sportshirt ter waarde van € 20. De korting geldt voor de 6 km en 12 km. Deze aanbieding geldt exclusief voor klanten van ArboNed en hun werknemers tot het aantal beschikbare plaatsen per event vol is. Wees er dus snel bij en enthousiasmeer uw werknemers om mee te doen.

Klanten hebben de actiecode per mail ontvangen. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of ons kantoor in Rotterdam. 

Rotterdam Night Walk

De wandeling start om 18.30 uur, wanneer het al donker is. De route start op het gezellige IJsvrij Festival op Plein 1940 en leidt deelnemers langs diverse Rotterdamse highlights, straten in kerstverlichting, lichtelementen en muziekpunten in de Rotterdamse binnenstad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken in de vorm van een pin bij de finish. 

Meer informatie Direct inschrijven