Ondernemers uit Den Bosch en omgeving aan de slag met de RI&E

Ondernemers uit Den Bosch en omgeving aan de slag met de RI&E

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe werkt het met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? Klanten uit Den Bosch en omgeving gingen op maandag 24 juni onder begeleiding van ArboNed-experts aan de slag met de RI&E.

Risico-inventarisatie en -evaluatie

De kennissessie werd geopend door Jos Kesseleer, regiomanager van ArboNed Den Bosch. Veiligheidskundige en arbeidshygiënist Corina van Dijk ging tijdens het inhoudelijke gedeelte in op de wettelijke verplichting van de RI&E en het hebben van een preventiemedewerker. Met Van Dijks ervaring uit de praktijk kon zij hier goed op in gaan. We kijken terug op een mooie middag waarin we onze kennis hebben kunnen delen met onze klanten

Meer kennissessies 

ArboNed bestaat 25 jaar. Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. In het volgende kwartaal staan we stil bij de sociale zorg voor uw medewerkers. Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangt u iedere maand praktische hulpmiddelen, tips en aanbiedingen en tijdens onze bijeenkomsten maakt u kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Meer over ArboNed 25 jaar