Ondernemers uit de regio Den Bosch in gesprek over arbeidsconflicten

kennissessie - den bosch

Op 30 september 2019 werden de ArboNed mkb-relaties uit Den Bosch en omstreken ontvangen voor de kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'.

Na een welkomstwoord door regiomanager Jos Kesseleer, ontvingen de mkb-relaties in plenaire setting een toelichting van bedrijfsarts Peter Zijderveld en bedrijfsmaatschappelijk werker Marcel Oldenhuizing over het aanpakken van ongewenst gedrag en arbeidsconflicten binnen het mkb. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden beantwoorden zij diverse vragen over onder andere de omgang met verzuim door conflicten, wat kun je doen als niets meer lijkt te werken en welke rol kan een arbodienst daarin spelen? Zo kregen de deelnemers in een interactieve setting praktische handvatten om beter om te gaan met arbeidsconflicten binnen het eigen bedrijf en zo verzuim te voorkomen.

Kennissessie Den Bosch
Bedrijfsmaatschappelijk werker Marcel Oldenhuizing tijdens de kennissessie

Na het netwerken met een hapje en drankje gingen de deelnemers voorzien van een goodybag en met veel stof tot nadenken, weer naar huis.

Overige sessies of gratis online webinar
Kon u niet aanwezig zijn bij de kennissessie in Den Bosch en wilt u toch meer horen over dit thema? Wellicht past een van onze andere sessies in het land wel nog in uw agenda?

Kijkt u liever online vanaf uw eigen computer of tablet? Dan biedt ons gratis webinar uitkomst. U kunt dit webinar op ieder gewenst moment terugkijken.  

Inschrijven webinar

Meer weten of hulp nodig?
Wilt u meer weten over hoe u ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten kunt aanpakken? Lees dan hier verder. Of profiteer van onze jubileumactie: in 1,5 uur werkt u samen met onze arbeids- en organisatiedeskundige aan een gezonde werkdruk en een goede sfeer voor € 250 incl. reiskosten, excl. btw.

Lees verder