Ondernemers uit Amersfoort en omgeving aan de slag met de RI&E

Ondernemers uit Amersfoort en omgeving aan de slag met de RI&E

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe werkt het met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? Klanten uit Amersfoort en omgeving gingen op maandag 17 juni onder begeleiding van ArboNed-experts aan de slag met de RI&E. 

Blik achter de schermen

De interactieve sessie onder leiding van ergonoom en consultant Maaike Spoelstra vond plaats bij onze partner Crisicom. Crisicom verzorgt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening, een restrisico die opgenomen moet worden in de Risico-inventarisatie en -evaluatie. 

Risico-inventarisatie en -evaluatie

Deelnemers kregen een presentatie over de RI&E en over de verantwoordelijkheden en voordelen van de preventiemedewerker. Uiteraard was er ruimte voor interactie en advies. Veel van de aanwezigen waren kleine bedrijven. Tijdens een meting in de zaal werd direct duidelijk dat de helft van de aanwezigen de RI&E niet geregeld heeft. Een zorg volgens Maaike en ze kon ook vanuit haar ervaring vertellen waarom.

Meer kennissessies en webinar

Kon u niet deelnemen aan de sessie in Amersfoort? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar, wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht.

Locaties en data kennissessies

kennissessie
Consultant Maaike Spoelstra gaf meer duiding bij de achtergrond van de RI&E
winnaar
Een prachtige dag voor onze collega's om klanten te ontvangen bij onze partner Crisicom.