Gratis kennissessie op 19 september: 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'

Gratis kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'

Het derde kwartaal van ons jubileumjaar gaat in op het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten binnen het mkb. We geven u handvatten om hier binnen uw bedrijf aan te werken en zo verzuim te voorkomen. In onze gratis, interactieve kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict' op 19 september gaan onze bedrijfsarts Frans Riesthuis en onze bedrijfsmaatschappelijk werker Geerke Hopman-van Voorthuijsen met u in gesprek over dit ingewikkelde thema. 

Ik kom naar de sessie

Programma & locatie

Hoe kunt u arbeidsconflicten voorkomen? Hoe gaat u om met verzuim door conflicten? Wat kunnen onze professionals voor u betekenen? En wat als niets meer werkt? Hoe werkt het ontbinden bij een kantonrechter en wat is de rol van de arbodienst daarin? De theorie lichten we toe aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Tijd Programma
13.00 Inloop
13.30  Interactieve sessie door bedrijfsarts Frans Riesthuis en onze bedrijfsmaatschappelijk werker Geerke Hopman-van Voorthuijsen. Aansluitend borrel en netwerkgelegenheid
16.00 Einde

 

Deze kennissessie is op donderdag 19 september bij InnStyle Maarssen (Herenweg 55, Maarssen). Routebeschrijving vind u hier.

Aanmelden

Kunt u niet in Utrecht?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Utrecht? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies

Aan de slag met uw PSA-beleid

Voorkom uitval door ongewenst gedrag of een te hoge werkdruk, ga direct aan de slag met uw beleid psychosociale arbeidsbelasting.