Laat u inspireren door Olympisch kampioen hockey Maartje Paumen

Maartje Paumen over gezond en vitaal ondernemen

Hoera, ArboNed is jarig! Al 25 jaar maken wij, samen met onze klanten, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert. Daarom organiseren wij op vrijdag 22 maart een inspiratievolle ochtend over gezond en vitaal ondernemen met onder andere een kijkje in de carrière van Maartje Paumen, tweevoudig Olympisch kampioen hockey.

Feestelijke ontbijt-bijeenkomst

Een gezond en vitaal bedrijf begint natuurlijk bij u als directeur, eigenaar, leidinggevende of hr-professional. Daarom nodigen wij onze klanten persoonlijk uit voor een van de feestelijke ontbijt-bijeenkomsten in de Galerie de Hoeve in Venlo. Daar kunt u kennismaken met onze professionals, zelf een korte gezondheidscheck doen en u laten inspireren door Maartje Paumen. 

Ik meld me aan

Wie jarig is, trakteert!

Uiteraard laten we u op deze ochtend niet met lege handen naar huis gaan. Profiteer van alle voordelen en inspiratie en ontdek hoe het staat met uw eigen gezondheid op ons interactieve ‘Vitaliteitsplein'. Zo werken we samen met u aan een gezond en vitaal. Want mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en zijn productiever. Gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, waardoor u bespaart op uw bedrijfskosten.