Ondernemers uit de regio Venlo in gesprek over arbeidsconflicten

kennissessie-venlo

Op 2 oktober 2019 werden de ArboNed relaties uit Venlo gastvrij ontvangen bij het stadion van voetbalclub VVV Venlo voor de kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'.

Na een welkomstwoord door regiomanager Menno Remans, ontvingen de mkb-relaties in plenaire setting een toelichting van bedrijfsarts Fred Koene en bedrijfsmaatschappelijk werker Malon Gerardts over het aanpakken van ongewenst gedrag en arbeidsconflicten binnen het mkb. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden beantwoorden zij diverse vragen over onder andere de omgang met verzuim door conflicten, wat kun je doen als niets meer lijkt te werken en welke rol kan een arbodienst daarin spelen? Zo kregen de deelnemers in een interactieve setting praktische handvatten om beter om te gaan met arbeidsconflicten binnen het eigen bedrijf en zo verzuim te voorkomen.

Kennissessie Venlo

Na het netwerken met een hapje en drankje gingen de deelnemers voorzien van een goodybag en met veel stof tot nadenken, weer naar huis.

Overige sessies of gratis online webinar
Kon u niet aanwezig zijn bij de kennissessie in Venlo en wilt u toch meer horen over dit thema? Wellicht past een van onze andere sessies in het land wel nog in uw agenda?

Kijkt u liever online vanaf uw eigen computer of tablet? Dan biedt ons gratis webinar uitkomst. U kunt dit webinar op ieder gewenst moment terugkijken.  

Inschrijven webinar

Meer weten of hulp nodig?
Wilt u meer weten over hoe u ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten kunt aanpakken? Lees dan hier verder. Of profiteer van onze jubileumactie: in 1,5 uur werkt u samen met onze arbeids- en organisatiedeskundige aan een gezonde werkdruk en een goede sfeer voor € 250 incl. reiskosten, excl. btw.

Lees verder