Werken aan de gezondheid en de vitaliteit van werkend Nederland.

Welkom, verzekeringsadviseur

 

 

 

 

Wat is uw arbo-advies
aan het MKB?

Als verzekeringsadviseur adviseert u uw klanten over het voorkomen, aanpakken en terugdringen van verzuim. Belangrijk in tijden van oplopende personeelstekorten en toenemend verzuim. Daarnaast informeert u uw klanten proactief over wet- en regelgeving op het gebied van arbo. Als adviseur van ArboNed krijgt u hierbij alle mogelijke ondersteuning.

Voordelen voor uw klant en voor u

Voordelen voor uw zakelijke relaties

 1. Gemak en voordeel: één keer verzuimmelden dankzij een verzuimkoppeling met de verzuimverzekeraar, lagere tarieven 
 2. Poortwachtergarantie: Biedt uw verzuimverzekeraar Poortwachtergarantie en heeft u alle re-integratieadviezen van ArboNed en uw verzekeraar opgevolgd? Als het UWV u dan alsnog een loonsanctie oplegt (maximaal 1 jaar loondoorbetaling) dan betaalt de verzekeraar of ArboNed deze. Zonder Poortwachtergarantie zijn deze kosten voor uw rekening.
 3. Hogere interventievergoedingen: voor bijvoorbeeld de inzet van een bedrijfsarts 
 4. Vast aanspreekpunt: stel al uw vragen over verzuim en preventie bij één vast aanspreekpunt, de casemanager.
 5. Snelheid: bij een ziekmelding neemt ArboNed neemt binnen 5 werkdagen contact op met de werkgever en werknemer.
 6. Minimale reis- en wachttijd: met meer dan 70 locaties verspreid door heel Nederland hoeven werknemers voor een spreekuur nooit ver te reizen.
 7. Voorkom boetes: ArboNed helpt werkgevers bij het opstellen en uitvoeren van de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). Een actuele RI&E voorkomt boetes van de Inspectie SZW en voorkomt dat verzekeraars schade niet (volledig) uitkeren.
 8. Maak gebruik van de kennis van ArboNed, dat kennispartner van MKB-Nederland is op het gebied van verzuim. 

Voordelen voor u als adviseur van ArboNed

 1. Vast aanspreekpunt: één deskundige accountmanager waarbij u terecht kan voor al uw vragen, klachten en complimenten.
 2. Provisieregeling op onze verzuimabonnementen.
 3. Uitvoering van de RI&E voor uw klanten.
 4. Gratis toegang tot het Bedrijfsverzuimrapportage-portaal: bekijk alle actuele en historische bedrijfsverzuimrapportages van al uw ArboNed- en ArboDuo-klanten.
 5. Werkgevers op zoek naar een adviseur vinden deze via onze online zoektool Verzekeringsadviseur dichtbij.
 6. Op de hoogte blijven van arbowet- en regelgeving, (verzuim)risico’s en preventie.
 7. Exclusieve trainingen: organiseer samen met ArboNed exclusieve trainingen voor uw klanten, zoals de training Maak zelf uw RI&E en de training Preventiemedewerker.
 8. 10% korting op een RI&E uitgevoerd door ArboNed. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager
 9. Als grootste MKB-arbodienst van Nederland wordt ArboNed aangeboden in vrijwel alle verzuimverzekeringsoffertes van inkomensverzekeraars, serviceproviders en volmachten. 

Word adviseur van ArboNed

Wij helpen u graag om uw adviseursrol nóg beter te vervullen. Bereikbaarheid en snelheid door korte lijnen zijn hiervoor belangrijk. Een ervaren accountmanager is daarom het vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en hij neemt na uw aanmelding contact op voor een kennismakingsgesprek. 

Meer informatie Aanmelden

ONBEPERKT TOEGANG

TOT VERZUIMRAPPORTAGES

ArboNed biedt haar adviseurs het Bedrijfsverzuimrapportage-portaal. Hiermee heeft u onbeperkt toegang tot (actuele en historische) verzuimrapportages van al hun ArboNed (en ArboDuo)klanten. Het maakt daarbij niet uit of u 10 of 1.000 ArboNed-klanten heeft.

Ik wil het portaal Meer informatie

vergrootglas-met-schaduw
mkb-verzuim-ontzorgverzekering

Minder risico’s, meer duidelijkheid: de MKB verzuim-ontzorgverzekering

Om kleine werkgevers zo goed mogelijk bij te staan bij de verplichting door te betalen bij ziekte, is er sinds 1 januari 2020 de ‘MKB-verzuim-ontzorgverzekering’.

Lees meer

Handig voor u én voor uw klanten

‘Verzekeringsadviseur dichtbij’, onze handige zoektool

Werkgevers kunnen via onze zoektool snel en eenvoudig een verzekeringsadviseur in de buurt vinden waarmee wij samenwerken. Als adviseur van ArboNed voegen we uw gegevens automatisch toe aan deze tool. Zijn uw gegevens in onze tool niet opgenomen of actueel, laat ons dat dan weten via uw accountmanager.

Informatie die u kunt doorsturen

Niet elke werkgever weet aan welke regels hij moet voldoen als een van zijn werknemers verzuimt. U kunt werkgevers hierbij ondersteunen. Om te beginnen door ze goed te informeren. Daarom zijn voor u leaflets beschikbaar, die u kunt doorsturen naar uw relaties.

Help uw klanten verzuim te voorkomen

Werknemers gezond, veilig en duurzaam aan het werk houden is belangrijker dan ooit. Als verzekeringsadviseur speelt u hier een belangrijke rol in. Samen met ArboNed kunt u uw klanten proactief adviseren over het voorkomen van verzuim. Onder meer met ons praktische Gezond Ondernemen Overzicht waarin u al onze preventieve dienstverlening en hulpmiddelen om verzuim te voorkomen vindt.

Gratis webinars

Wij vinden het belangrijk dat uw kennis up-to-date is over onderwerpen die helpen uw medewerkers en organisatie gezond en vitaal te maken en te houden. Daarvoor bieden wij u diverse webinars kosteloos aan.

Actueel: nieuws, webinars, kennissessies en meer


Actueel
Agenda

Vertrouwenspersoon (online)

Als werkgever wilt u uw werknemers een sociaal veilige werkplek bieden, zonder discriminatie, seksuele intimidatie, agressie of geweld. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon helpt hierbij. Het…

1 dag
50% korting voor een collega
Bekijk de training
contact

Heeft u als verzekeringsadviseur vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder

Perry Perdok

Perry Perdok
Regio Noord-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Barry Boelens

Barry Boelens
Regio Midden-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Jan Nieuwdorp

Jan Nieuwdorp
Regio Zuid-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Heeft u alles kunnen vinden?