Welkom, verzekeringsadviseur

Als verzekeringsadviseur adviseert u uw klanten over het voorkomen, aanpakken en terugdringen van verzuim. Belangrijk in tijden van oplopende personeelstekorten en toenemend verzuim. Daarnaast informeert u uw klanten proactief over wet- en regelgeving op het gebied van arbo. Als adviseur van ArboNed krijgt u hierbij alle mogelijke ondersteuning.

Bekijk onze diensten

werkoverleg

Word adviseur van ArboNed

Wij helpen u graag om uw adviseursrol nóg beter te vervullen. Bereikbaarheid en snelheid door korte lijnen zijn hiervoor belangrijk. Een ervaren accountmanager is daarom het vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en hij neemt na uw aanmelding contact op voor een kennismakingsgesprek. 

Lees meer


Downloads en tips voor uw klanten

Veel gebruikte formulieren en documenten met informatie over onze diensten die u kunt gebruiken voor uw klanten.

Lees meer

lasmasker

Brancheproposities ArboNed en verzekeraars

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sectoren bouw, metaal en techniek en transport is ArboNed (en ArboDuo, onderdeel van ArboNed) de trotse partner van gerenommeerde brancheorganisaties als Bouwend Nederland, Koninklijke Metaalunie, Techniek Nederland en FME. Voor onze brancheproposities werken we samen inkomensverzekeraars als Nationale-Nederlanden, De Goudse en TVM. 

Minder risico’s, meer duidelijkheid: de MKB verzuim-ontzorgverzekering

Met de MKB verzuim-ontzorgverzekering is uw klant goed verzekerd voor loondoorbetaling. Daarbij is arbodienstverlening door ArboNed inbegrepen én wordt hij intensief ondersteund bij de verzuimbegeleiding en re-integratie van zijn zieke werknemers door een gecertificeerde ontzorgcasemanager.

Om kleine werkgevers zo goed mogelijk bij te staan bij de verplichting door te betalen bij ziekte, is er sinds 1 januari 2020 de ‘MKB-verzuim-ontzorgverzekering’.

Lees meer

vrachtwagenmonteur

Heeft u als verzekeringsadviseur vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder

Perry Perdok

Perry Perdok
Regio Noord-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Barry Boelens

Barry Boelens
Regio Midden-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Jan Nieuwdorp

Jan Nieuwdorp
Regio Zuid-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44