Wat is uw advies
aan het MKB?

Waarom kiezen voor ArboNed?

Werken aan de gezondheid en de vitaliteit van werkend Nederland.

Welkom, verzekeringsadviseur

Kado voor uw klanten

Brengt u als Adviseur van ArboNed een nieuwe klant bij ons aan die eigenrisicodrager is voor de ziektewet of de WGA, dan betaalt hij het eerste jaar géén abonnementskosten (de jaarlijkse fee) voor de ERD-ZW en ERD-WGA modules van ArboNed.

 

Neem contact met ons op

Samenwerken met ArboNed

Dagelijks staat u uw klanten bij in hun bedrijfsvoering. U wilt ze proactief en goed informeren over wet- en regelgeving. En over de nieuwste inzichten in het voorkómen, aanpakken en terugdringen van verzuim. Als adviseur van ArboNed krijgt u hierbij alle ondersteuning van ArboNed en kunt u verrassingen voorkomen. Zo kunt u uw adviseursrol nóg beter invullen.

De voordelen als Adviseur van ArboNed

Word adviseur van ArboNed

Als specialist in inkomensverzekeringen adviseert en begeleidt u uw zakelijke klanten. Natuurlijk inventariseert u de bedrijfs- en personeelsrisico’s en adviseert u over passende verzekeringsoplossingen. U waakt over de belangen van uw klanten en wijst ze tijdig op wijzigingen in polisvoorwaarden én wet- en regelgeving. Volgens de AFM is de kern van uw zorgplicht het ‘voorkomen van verrassingen’.

Word ook adviseur van ArboNed: wij helpen u graag - waar nodig in samenwerking met een van onze verzekeringspartners - om uw adviseursrol nóg beter te kunnen vervullen.

Adviseur van ArboNed worden?

Gratis webinar wijziging Arbowet 2017

 

Op dinsdag 11 april om 19.00 uur organiseert ArboNed een webinar. Experts vertellen u tijdens deze online uitzending wat de wijzigingen in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) voor werkgevers betekenen.

 

Aanmelden gratis webinar Meer over de wijzigingen Arbowet 2017 

 

Voordelen voor uw klant en voor u

Voordelen voor uw klant

 • Gratis kennismakingsgesprek bij de start van onze dienstverlening.
 • Altijd binnen 5 dagen contact met de werkgever na een ziekmelding.
 • Een vast contactpersoon als casemanager; de procesregisseur.
 • Gratis Goed geregeld check en een adviesgesprek over preventie en risicomanagement.
 • Bedrijfsbezoeken en werkplekbezoeken.
 • Ondersteuning bij het voldoen aan wettelijke verplichtingen zoals RI&E en PMO.
 • Bewezen effectieve verzuimaanpak: onze klanten hebben een fors lager verzuim dan het landelijk gemiddelde.
 • Eigenrisicodragers voor de Ziektewet en de WGA bieden we, samen met diverse verzekeraars,  een volledige 12-jaarsoplossing.
 • Gratis webinars over het aanpakken en voorkomen van verzuim en wetgeving.

Voordelen voor u als adviseur

 • Uw kantoorgegevens nemen we op in onze online zoektool Verzekeringsadviseur dichtbij.
 • Gratis webinars over belangrijke wetswijzigingen en ontwikkelingen in de markt.
 • Persoonlijke ondersteuning van onze ervaren accountmanagers. Bijvoorbeeld bij het organiseren van klantbijeenkomsten, een gezamenlijk aanbod voor preventie en risicomanagement, klantbezoeken of acties voor specifieke doelgroepen.
 • Toegang tot actuele informatie over wet- en regelgeving op het gebied van verzuim en preventie.
 • Gratis online magazine 'MKB werkt' met nieuws over verzuim en gezond en veilig werken.

Veranderingen WGA 2017

De Werkhervattingsregeling Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten (WGA) is een onderdeel van de Wet Werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA). Werknemers die langer dan twee jaar ziek zijn, maar in de toekomst nog (gedeeltelijk) kunnen werken hebben recht op een WGA-uitkering. U als werkgever bent tot 12 jaar verantwoordelijk voor vaste én tijdelijke werknemers die ziek uit dienst gaan of arbeidsongeschikt worden. U wordt financieel verantwoordelijk én u heeft een re-integratie verplichting. U kunt kiezen voor een publieke verzekering bij UWV of voor eigenrisicodragerschap, al dan niet in combinatie met een private verzekering.

Belangrijke veranderingen WGA 2017

Handig voor u én voor uw klanten

‘Verzekeringsadviseur dichtbij’, onze handige zoektool

Werkgevers kunnen via onze zoektool snel en eenvoudig een verzekeringsadviseur in de buurt vinden waarmee wij samenwerken. Als Adviseur van ArboNed voegen we uw gegevens automatisch toe aan deze tool. Zijn uw gegevens in onze tool niet opgenomen of actueel, laat ons dat dan weten. Neem contact op met onze accountmanagers.

Informatie die u kunt doorsturen

Niet elke werkgever weet aan welke regels hij moet voldoen als een van zijn werknemers verzuimt. U kunt werkgevers hierbij ondersteunen. Om te beginnen door ze goed te informeren. Daarom zijn voor u leaflets beschikbaar, die u kunt doorsturen naar uw relaties.

Opdrachtformulieren

Alle opdrachtformulieren en de diverse modules eigenrisicodrager Ziektewet en WGA van ArboNed overzichtelijk voor u op een rijtje.

Onze kennis

Graag delen wij onze kennis op het gebied van wettelijke regelingen, weet u aan welke wettelijke regelingen uw klanten moet voldoen?

Goed geregeld check

Met de Goed geregeld check weet u snel en makkelijk vragen of u voldoet aan de wettelijke verplichtingen, welke bedrijfsrisico’s u loopt en wat u moet regelen als werknemers ziek worden. In een paar minuten vult u de online vragenlijst in. U ontvangt direct advies over hoe u uw arbobeleid beter kunt regelen.

Doe de check!

Wetgeving

Een werkgever is verplicht om aan een aantal voorwaarden op het gebied van veiligheid en gezondheid te voldoen. Weet u of uw klanten alles op orde hebben op het gebied van gezondheid en veiligheid en voldoen ze aan alle regels? Wij helpen u graag om uw klanten te informeren over: Arbowet / WIA / Ziektewet

Wilt u weten wat ArboNed voor u kan betekenen? Bel 030 299 61 22.

Op werkdagen bereikbaar van 08:00 – 21:00 uur.

Actueel. Nieuws, webinars, kennissessies en meer.


Actueel
Agenda
Training

Preventiemedewerker

Elk bedrijf moet ten minste één werknemer aanwijzen als preventiemedewerker. Als het bedrijf maximaal 25 werknemers in dienst heeft, dan mag de directeur zelf d…
Training

Vertrouwenspersoon

Sociale veiligheid, daar draait het om bij de vertrouwenspersoon. Een sociaal veilige werkplek zonder discriminatie, seksuele intimidatie, agressie en geweld. A…

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken?

Onze Accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder.

Perry Perdok

Perry Perdok
(regio Noord)
06 551 935 41
perry.perdok@arboned.nl

Jan Nieuwdorp

Jan Nieuwdorp
(regio Zuid)
06 823 124 37
jan.nieuwdorp@arboned.nl