De divisie Verzekerd van ArboNed

ArboNed is marktleider MKB én combiverzekeringen. Meer dan 60% van alle verzuimverzekeringen wordt in combinatie met ArboNed of ArboDuo afgesloten. De divisie Verzekerd ondersteunt 50.000 werkgevers en 300.000 werknemers en werkt samen met vrijwel alle inkomensverzekeraars om verzuim bij onze klanten aan te pakken én te voorkomen. De divisie Verzekerd boekt opvallend goede resultaten: vorig jaar was het gemiddelde verzuimpercentage binnen de divisie Verzekerd 2,8%, terwijl het landelijk gemiddelde op 3,8% lag. De meldingsfrequentie van Verzekerd was met 0.42 zelfs meer dan de helft lager dan het landelijk gemiddelde.

divisie verzekerd
Onze collega's van Divisie Verzekerd

We bereiken deze resultaten door actief te sturen op het verkorten van de verzuimduur én het bevorderen van gedeeltelijke werkhervatting in eigen of aangepast werk. En, belangrijk: we adviseren en activeren werkgevers om preventieve maatregelen te nemen. Zo voorkomen we verzuim en onnodige instroom in de WGA. Hier valt voor werkgevers nog heel veel winst te behalen!

Maar we doen meer. Verzekeraars zien het risico van arbeidsongeschiktheid steeds meer als een 12-jaars product. Men wil graag controle hebben over de WGA-instroom vanuit vast of flex na twee jaar ziekte.

Daarom ondersteunt ArboNed eigenrisicodragers voor de ZW en de WGA vanaf de eerste ziekmelding tot en met maximaal het 12e ziektejaar. Samen met onze kennispartner SV Land en verzekeraars als de Amersfoortse, Delta Lloyd en Loyalis bieden we een complete 12-jaarsoplossing met een modulaire opbouw. Zo kunnen we samen met u elke eigenrisicodrager een passende oplossing bieden:

  • Verzuimbegeleiding en re-integratieondersteuning vanaf dag 1 tot maximaal 12 jaar.
  • Tijdige WGA-risico-inschattingen in het eerste en tweede verzuimjaar.
  • Het beoordelen van UWV-beschikkingen en het voeren van bezwaarprocedures.
  • Het aanvragen van herbeoordelingen.
  • Het uitvoeren van de volledige ZW-uitkeringsadministratie.
contact

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken?

Onze Accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder.

Perry Perdok

Perry Perdok
(regio Noord)
030 299 62 99
perry.perdok@arboned.nl

Jan Nieuwdorp

Jan Nieuwdorp
(regio Zuid)
030 299 62 99
jan.nieuwdorp@arboned.nl