De divisie Verzekerd van ArboNed

ArboNed is marktleider MKB én combiverzekeringen. Meer dan 60% van alle verzuimverzekeringen wordt in combinatie met ArboNed (of ons bouw- en transportlabel ArboDuo) afgesloten. Natuurlijk werkt ArboNed ook samen met diverse verzekeraars in de MKB verzuim-ontzorgverzekering. We werken dus intensief samen met verzekeringsadviseurs, verzekeraars en serviceproviders om verzuim(risico’s) bij onze klanten aan te pakken én te voorkomen.

Verlaag en voorkom verzuim

De divisie Verzekerd van ArboNed bestaat uit een aantal gespecialiseerde verzekeraars- en volmachtloketten. ArboNed heeft goede afspraken gemaakt met vrijwel alle inkomensverzekeraars en hun gevolmachtigd agenten. De nauwe en uitstekende samenwerking in deze loketten levert uw klant veel gemak en voordeel op.

Hoe we dat doen? Al onze bijna 50.000 Verzekerd-klanten hebben een vast aanspreekpunt voor verzuimbegeleiding, re-integratie en preventie. ArboNed beschikt over een schat aan verzuimdata en zet slimme algoritmes in waarmee we de verzuimduur nauwkeurig kunnen voorspellen, sneller de juiste diagnose stellen en daardoor tijdig de juiste aanpak kiezen. Voor psychisch verzuim bijvoorbeeld heeft ArboNed een unieke verzuimaanpak ontwikkeld waarmee onze klanten geld besparen! En, belangrijk: we adviseren én activeren werkgevers om preventieve (ook vaak wettelijk verplichte) maatregelen te nemen. Denk aan het uitvoeren van een goede RI&E en het opstellen een praktisch plan van aanpak RI&E of het uitvoeren van Preventief medisch onderzoek.

Samen met onze klanten zorgt ArboNed er al meer dan 30 jaar voor dat werknemers langer gezond, veilig en met plezier kunnen blijven werken!

Maar we doen meer. ArboNed ondersteunt óók veel kleine en grote werkgevers die eigenrisicodrager zijn voor de ZW en/of de WGA vanaf de eerste ziekmelding tot en met maximaal het 12e ziektejaar. Samen met inkomensverzekeraars bieden we een complete 12-jaarsoplossing. Met een modulaire opbouw, zodat we elke werkgever altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Heeft u als verzekeringsadviseur vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder

Perry Perdok

Perry Perdok
Regio Noord-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Barry Boelens

Barry Boelens
Regio Midden-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Jan Nieuwdorp

Jan Nieuwdorp
Regio Zuid-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44