Wat u moet weten

Verzuim verlagen

Verzuim verlagen en voorkomen, met een aanpak die bij u past. Bij ArboNed kiest u zelf hoe u verzuim wilt aanpakken. Wilt u zelf de volledige regie behouden, legt u de coördinerende rol liever bij ons of hebt u behoefte aan een meer intensieve aanpak dan alleen de Wet verbetering poortwachter voorschrijft? Wij helpen u graag om de meest geschikte keuze voor uw onderneming te maken.

Arbeidsrisicio’s verminderen

Wanneer u weet welke risico’s uw werknemers in uw organisatie lopen, kunt u deze aanpakken en de kans op ongelukken en gezondheidsklachten sterk verkleinen. Dit leidt tot een vermindering van verzuim, efficiënter werken en gemotiveerde werknemers.

Gezondheid bevorderen

De invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim dringt steeds meer door. Uit onderzoek van TNO blijkt dat 40% van de werkgevers een beleid heeft op het gebied van leefstijl en beweging. Werknemers met een gezonde leefstijl verzuimen minder. De leefstijl is de keuze van de werknemer, maar u kunt wel degelijk uw werknemers wel bewust maken van hun leefstijl.

Voldoen aan de wet

Weet u aan welke wettelijke regels u moet voldoen? En hebt u alles al op orde op het gebied van gezondheid en veiligheid? Kent u de Wet verbetering poortwachter? Er zijn wettelijke regelingen voor verzuimbegeleiding, gezond aan het werk en veilig aan het werk. 

mappen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen

Heeft u alles kunnen vinden?