Praktische gids: Zijn uw werknemers zeker van een veilige werkomgeving?

Uw mensen gezond, veilig en met plezier aan het werk houden, dat bevordert de productiviteit en prestaties en vermindert verzuim. Onze beknopte, praktische gids kan u daarbij helpen. Uiteraard stelt de uitbraak van het coronavirus bedrijven in Nederland voor nieuwe uitdagingen, maar ook dan geldt dat uw werknemers gezond en veilig moeten kunnen werken.

Download de gids

praktische gids rie

Risico-inventarisatie en -evaluatie

Uw werknemers moeten hun werk veilig en gezond kunnen doen. Dat spreekt voor zich. Een goede inschatting en aanpak van de arbeidsrisico’s horen daarbij. Door de arbeidsrisico’s binnen uw bedrijf in kaart te brengen, kunt u ze aanpakken. U kunt verzuim binnen uw organisatie voorkomen en verlagen. Hiervoor gebruikt u de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

In deze gids:

  • Veilig en gezond (thuis)werken in tijden van corona
  • De belangrijkste arbeidsrisico’s
  • Mkb’ers aan het woord
  • Handig stappenplan om zelf uw RI&E te maken

Download de gids

Meer informatie

Wilt u meer weten over het hoe en waarom van arbeidsrisico's verminderen in uw bedrijf? Check dan ook dit artikel. Meer informatie over de oplossingen die ArboNed kan bieden? Kijk dan eens naar de RI&E en of de checklist 'Werken in de nieuwe werkelijkheid' 

Meer praktische tips rond een veilig bedrijf:

coronavirusAlles over het coronavirus en werk

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie over het coronavirus in relatie tot werk en hoe uw organisatie hiermee kan omgaan. 

Preventie

ArboNed voorziet u graag van informatie en praktische hulpmiddelen voor een gezond en vitaal bedrijf. Dit doen we aan de hand van kwartaalthema's. Centraal dit kwartaal staat 'Arbeidsrisico's verminderen'. Op de hoogte blijven van onze kwartaalthema's? Houd dan onze website en nieuwsbrief in de gaten. 

Preventie 2020

Gerelateerde nieuwsberichten