Praktische gids: Zijn uw werknemers zeker van een veilige werkomgeving?

Uw mensen gezond, veilig en met plezier aan het werk houden, dat bevordert de productiviteit en prestaties en vermindert het verzuim. Het thema ‘gezond en veilig werken’ is in deze coronatijd belangrijker dan ooit. Het startpunt voor een gezonde en veilige organisatie is een actuele Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). Met de tips uit onze praktische gids kunt u daar direct zelf mee aan de slag. 

Download de gids

Risico-inventarisatie en -evaluatie

Als u de arbeidsrisico’s binnen uw bedrijf in kaart brengt, kunt u ze aanpakken. Zo kunnen uw werknemers veilig en gezond blijven werken en kunt u het verzuim binnen uw organisatie voorkomen en verlagen. Hiervoor gebruikt u de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

In Deze Gids

gids

 

  • Veilig en gezond (thuis)werken, ook in coronatijd
  • Mkb’ers aan het woord
  • Handig stappenplan om zelf uw RI&E te maken

Download de gids

Meer informatie

Wilt u meer weten over het hoe en waarom van arbeidsrisico's verminderen in uw bedrijf? Check dan ook dit artikel. Meer informatie over de oplossingen die ArboNed kan bieden? Kijk dan eens naar de RI&E en of de checklist 'Werken in de nieuwe werkelijkheid' 

Meer praktische tips rond een veilig bedrijf:

coronavirusAlles over het coronavirus en werk

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie over het coronavirus in relatie tot werk en hoe uw organisatie hiermee kan omgaan. 

Preventie

ArboNed voorziet u graag van informatie en praktische hulpmiddelen voor een gezond en vitaal bedrijf. Dit doen we aan de hand van kwartaalthema's. Centraal dit kwartaal staat 'Arbeidsrisico's verminderen'. Op de hoogte blijven van onze kwartaalthema's? Houd dan onze website en nieuwsbrief in de gaten. 

Preventie 2021

Gerelateerde nieuwsberichten