Praktische gids: Weer aan de slag

  • Leestijd
    4 minuten
  • 14 juli 2020 aangemaakt
  • 22 december 2020 bijgewerkt

Met de praktische handvatten in deze gids zorgt u dat uw werknemers gezond en veilig aan het werk zijn. Fysiek en mentaal, thuis en op locatie. Zodoende kunt u verzuim voorkomen en blijft het bedrijf draaien.

Download de gids

 

gids terug naar werk

Veilig (weer) aan het werk

U doet er alles aan om uw werknemers een gezonde en veilige werkplek te bieden. Dat gaat over zaken als goede ergonomie, afstand kunnen houden, schoonmaak, ventilatie.

Maar gezond werken draait om meer dan de fysieke aspecten. Het werk kan ook mentaal het nodige vragen van u en uw mensen. Zeker nu de huidige coronamaatschappij tot angst en stress kan leiden. Hoe zorgt u er dan voor dat u samen toch kunt doorwerken?

In deze gids:

  • Gezond blijven werken in coronatijd, fysiek en mentaal
  • Praktische handvatten voor de mkb’er
  • Praktijkvoorbeelden met adviezen van onze experts

Download de gids

Meer informatie

Wilt u meer weten over het coronavirus en werk? Lees dan ook dit artikel. Meer informatie over de oplossingen die ArboNed kan bieden? Kijk dan eens naar de COVID-19-inventarisatie en bekijk hier het corona werknemers- en werkgeversadvies.

Meer praktische tips rond corona en werk:

Preventie

ArboNed voorziet u graag van informatie en praktische hulpmiddelen voor een gezond en vitaal bedrijf. Dit doen we aan de hand van kwartaalthema's. Centraal dit kwartaal staat 'Sociale zorg medewerker', gelinkt aan de huidige realiteit van het coronavirus. Op de hoogte blijven van onze kwartaalthema's? Houd dan onze website en nieuwsbrief in de gaten. 

Preventie 2020

Leaflet

Praktische gids Q3

pdf, 3.0 MB

Gerelateerde nieuwsberichten