Praktische gids: Aan de slag met een gezond bedrijf

Als uw mensen gezond en vitaal zijn, maken ze minder fouten, gaan ze gelukkiger naar hun werk, slapen ze beter en daardoor leveren ze meer op. Gezonde medewerkers zorgen dus voor een financieel gezond bedrijf. Ook in een kleiner mkb-bedrijf is het belangrijk uw werknemers fysiek en mentaal gezond te houden. Met deze beknopte, praktische gids kunt u direct aan de slag.

Download de gids

Gezond bevorderen gids

Veel werkgevers vinden het lastig om betrokkenheid te tonen op het gebied van leefstijl. Want is dat niet privé? En wat mag u wel en niet vragen volgens alle privacyregels? En daarbij, wat leveren die investeringen in gezonde voeding in het bedrijf of leefstijlcoaching u nu daadwerkelijk op?

Gezondheid bevorderen binnen het bedrijf hoeft niet veel te kosten en kan wél veel opleveren. In deze praktische gids krijgt u:

  • een handig stappenplan.
  • inspirerende voorbeelden.
  • praktische tips om uw bedrijf gezonder en vitaler te maken.

Download de gids

Meer informatie

Wilt u meer weten over het hoe en waarom van gezondheid bevorderen in uw bedrijf? Check dan ook dit artikel. Meer informatie over de oplossingen die ArboNed kan bieden? Kijk dan eens naar ons Preventief medisch onderzoek (PMO). Het PMO is meer dan een wettelijke verplichting. U toont als werkgever uw waardering voor uw werknemers en laat zien dat u hun gezondheid belangrijk vindt. Zo bevordert u gezondheid en vitaliteit binnen uw bedrijf.

Preventie

ArboNed voorziet u graag van informatie en praktische hulpmiddelen voor een gezond en vitaal bedrijf. Dit doen we aan de hand van kwartaalthema's. Centraal dit kwartaal staat 'Gezondheid bevorderen'. Op de hoogte blijven van onze kwartaalthema's? Houd dan onze website en nieuwsbrief in de gaten. 

Preventie 2020

Gerelateerde nieuwsberichten