Brancheorganisaties

Met verschillende (koepel)brancheorganisaties heeft ArboNed afspraken over ledenvoordeel en branchespecifieke dienstverlening. Denk daarbij aan brancheloketten en samenwerkingen met verzekeraars. Als lid van een aangesloten brancheorganisatie ontvangt u vaak een aantrekkelijke branchekorting op de diensten van ArboNed. Zo krijgt u de oplossing die precies bij uw onderneming past.

Weten wat in uw branche speelt

ArboNed weet wat er speelt en heeft ruime ervaring in verschillende branches. Onze kennis en expertise zijn gebundeld in specifieke oplossingen voor de betreffende branche, gericht op preventie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim (voorkomen en beperken). Brancheorganisatie ontvangen in veel gevallen van ons een periodieke brancherapportage met trends op het gebied van verzuim en verzuimoorzaken. En dat vertaalt ArboNed samen met uw brancheorganisatie weer door naar de dienstverlening.

We werken samen met

 

Maak direct gebruik van uw voordeel

Bent u aangesloten bij een brancheorganisatie? Ontdek via onze verzuimabonnementkiezer direct welk abonnement het best bij u past en wat u kunt besparen op uw verzuimkosten.

Direct een verzuimabonnement afsluiten

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen