Verzuimabonnementen

Met een abonnement bij ArboNed bent u aangesloten bij een van de meest gerenommeerde arbodiensten van Nederland. Wij adviseren en begeleiden u op het gebied van werk en gezondheid met de volgende vier (wettelijk verplichte) deskundigen: de bedrijfsarts, de veiligheidskundige, de arbeidshygiënist en de arbeids- en organisatiedeskundige. Verder heeft ArboNed arbeidsspecialisten in dienst zoals bedrijfsmaatschappelijk werkers en psychologen. Zo werkt ArboNed samen met u om uw werknemers gezond aan het werk te houden en om mensen weer gezond aan het werk te krijgen.

Direct een abonnement afsluiten Vergelijk de verzuimabonnementen 

Wettelijke verplichting

U maakt dankbaar gebruik van de kennis en kunde van uw werknemers. Maar wat als een van uw beste mensen uitvalt? U mist dan niet alleen ervaring, maar er moet ook nog eens meer gebeuren met minder mensen. Dat kan u veel tijd én geld kosten. Ook heeft u een wettelijke verplichting om uw werknemer snel en duurzaam aan het werk te krijgen. Met een verzuimabonnement bij ArboNed heeft u de zekerheid dat wij de acties vanuit de Wet verbetering poortwachter tijdig voor u uitvoeren. Het contract dat u met ons afsluit voldoet uiteraard aan de wettelijke eisen van het basiscontract. De kosten van deze acties verschillen per abonnementsvorm.

‘Vandaag’, alle informatie op één plek

Met het online verzuimvolgsysteem ‘Vandaag’ bieden wij u een makkelijke manier voor verzuim-, herstel- en verloopmelden en houdt u inzicht in lopende en uitgevoerde acties. Overzichtelijke verzuimcijfers en heldere rapportages geven u inzicht in het verzuimproces en herstel van uw werknemers.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons

030 299 62 77

Belafspraak

inplannen