Verzuimbegeleiding

U maakt dankbaar gebruik van de kennis en kunde van uw werknemers. Maar wat als een van uw beste mensen uitvalt? U mist dan niet alleen ervaring, maar er moet ook nog eens meer gebeuren met minder mensen. Dat kan u veel tijd én geld kosten.

Aanpak

Een individuele aanpak gericht op duurzaam herstel is dan essentieel. Niet iedereen is immers hetzelfde. Omdat bijna eenderde van het langdurig verzuim komt door psychische klachten, heeft ArboNed zich gespecialiseerd in psychisch verzuim.

Per werknemer bepalen we specifiek de aanpak met één aanspreekpunt en contactpersoon binnen ArboNed. Wij bieden deskundige en actieve ondersteuning in de aanpak van verzuim, ondersteuning bij de wettelijk verplichte acties vanuit de Wet verbetering poortwachter en optimalisatie van het arbeidsomstandighedenbeleid, onder meer met preventieve acties. Omdat verzuimoorzaken ook privé-gerelateerd kunnen zijn, kijken we verder dan alleen naar het werk en de verbinding met de werkgever.

Welke verzuimbegeleiding past bij u?

U kiest zelf hoe u verzuim wilt aanpakken. Wilt u zelf de volledige regie behouden, legt u de coördinerende rol liever bij ons of hebt u behoefte aan een meer intensieve aanpak dan de Wet verbetering poortwachter voorschrijft? Wij ondersteunen u graag om de meest geschikte keuze voor uw organisatie te maken. Lees hier meer over onze verzuimabonnementen.

Verzuimverzekering bij inkomensverzekeraar

Hebt u een verzuimverzekering bij een van de inkomensverzekeraars met wie wij samenwerken? Dan bieden wij u voordeel en administratief gemak in de vorm van een combipakket. Lees meer over onze samenwerkingen met verzekeraars.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 64 44

Belafspraak
inplannen