Toolkit werkstress

Ervaart u stress en ligt u weleens wakker? In deze toolkit vindt u handige tips en praktische hulpmiddelen die u direct kunt gebruiken om de signalen van werkstress te herkennen en verzuim door werkstress te voorkomen.

Omgaan met stress
Ervaart u veel stress? Met praktische tips in onze toolkit kunt u zelf direct aan de slag om uw stress aan te pakken en uw klachten door stress te verminderen.

Persoonlijkheidsmethode
Om beter om te gaan met stress of achter de oorzaak van uw stress te komen, kan het helpen uw persoonlijke eigenschappen in kaart te brengen. In de toolkit vindt u een handige methode om in te vullen. 

Gesprekstechnieken
U wilt niet dat u of uw werknemers verzuimen door werkstress. Goede communicatie helpt hierbij.  Met de praktische gesprekstechnieken in de tookit kunt u direct aan de slag.

De toolkit is gratis en direct te downloaden nadat u éénmalig uw e-mailadres in het formulier hieronder invult. Hoe wij met uw gegevens omgaan, leest u hier.

ArboNed helpt

Als MKB-speler en expert op het gebied van psychisch verzuim staat ArboNed extra stil bij de werkstress van u als ondernemer. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan onze actiepagina www.arboned.nl/werkstress.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen