• Hoe en wanneer moet ik betalen voor de keuring(en)?

  Rijbewijs- en taxipaskeuringen kunt u online betalen. Voor alle andere keuringen ontvangt u achteraf een factuur.

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor een keuring?

  Een afspraak voor een keuring kunt u online maken door op de keuring in het bovenstaande overzicht te klikken en op de vervolgpagina op ‘afspraak maken’ of ‘afspraak inplannen’ te klikken.

 • Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

  Een afspraak annuleren kan door contact op te nemen met de afdeling Keuringen via keuringen@arboned.nl. Vermeld hierbij uw volledige naam en de datum van uw huidige afspraak.

 • Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

  Een afspraak wijzigen kan door contact op te nemen met de afdeling Keuringen via keuringen@arboned.nl. Vermeld hierbij uw volledige naam en de datum van uw huidige afspraak.

 • Hoe werkt het keuringsproces?

  U wordt eerst gezien door de keuringsassistente. Zij doet een aantal lichamelijke onderzoeken welke afhankelijk zijn van het soort keuring. Daaropvolgend bezoekt u de keuringsarts en worden de resultaten van de onderzoeken besproken. Waar nodig volgt aanvullend (lichamelijk) onderzoek. Bij een rijbewijskeuring worden de resultaten tijdens het gesprek met de arts in uw bijzijn digitaal doorgestuurd naar het CBR.

 • Ik heb geen reserveringsmail ontvangen, wat nu?

  U kunt mailen naar afdeling Keuringen via keuringen@arboned.nl. Vermeld hierbij uw volledige naam en (indien bekend) de ingeplande datum van de keuring, zodat dit nagekeken kan worden.