Een gezonde werkdruk is prima, maar wat als deze omslaat in ongezonde werkstress? Als je te lang en te veel ongezonde werkstress ervaart, kun je er ziek van worden. Stress is dus een belangrijk signaal om serieus te nemen.

Check uw stressniveau

Achtergrond
  • Start
  • 1
  • 2
  • 3
  • Uitslag

Werkstress test
Ervaart u te veel stress?

Doe de test!

Heeft u de afgelopen maand gepiekerd?

Nee, helemaal niet Ja, soms Ja, regelmatig Ja, vaak Ja, altijd

Voelde u zich de afgelopen maand lusteloos?

Nee, helemaal niet Ja, soms Ja, regelmatig Ja, vaak Ja, altijd

Was u de afgelopen maand gespannen?

Nee, helemaal niet Ja, soms Ja, regelmatig Ja, vaak Ja, altijd

Ik ben:

Bekijk de uitslag!

 

Alles over werkstress

Is werkstress hetzelfde als stress? Wat zijn de symptomen van werkstress? En wat is een burn-out? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord in dit artikel.

Alles over werkstress uitgelegd

 

Hoe voorkom je werkstress en houd je werk en privé in balans?

Tijdens het gratis webinar ‘Omgaan met werkstress, energiek aan het werk’, krijg je in drie kwartier inzicht en tips hoe je stress kunt voorkomen of hoe je hier beter mee om kunt gaan.

 

Webinar terugkijken

 

10 tips om uitval door werkstress te voorkomen

Stress wordt vaak veroorzaakt door eisen die het werk aan ons stelt, door problemen thuis of door een combinatie hiervan. Onze professionals kunnen je helpen de stress te verminderen en te zorgen dat je veerkrachtiger wordt. Maar je kunt ook zelf aan de slag. We geven je hier graag een paar tips.

hoofdsponsor week van de werkstress

ArboNed hoofdsponsor van Week van de Werkstress 2019

Ook in 2019 organiseerde OVAL weer de Week van de Werkstress. Deze werd gehouden van maandag 11 tot en met vrijdag 15 november en stond in het teken van werkplezier en ontwikkeling. ArboNed had zich vanuit HumanTotalCare – samen met Focus, HumanCapitalCare en Mensely (net als ArboNed onderdeel van HumanTotalCare) – via OVAL als hoofdsponsor verbonden aan de Week van de Werkstress. Meer informatie over de Week van de Werkstress vind u hier.

week van de werkstress