ArboNed Zwolle feliciteert gemeente Noordoostpolder

ArboNed Zwolle feliciteert gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder won maar liefst twee prijzen in de verkiezing mkb-vriendelijkste gemeente van MKB-Nederland, namelijk in de provincie Flevoland en de regio Zwolle. Genoeg reden voor salesmanager Joline van Schooten de gemeente te feliciteren met deze mooie prijzen. Uiteraard doen we dit met een gezonde fruitmand voor op de werkvloer. 

Belangrijke pluspunten van deze gemeente voor ondernemers zijn de gunstige ligging, het prettige leefklimaat en de doenersmentaliteit. Zelf was de gemeente een beetje verbaasd dubbel in de prijzen te vallen. De manier van werken met ondernemers is voor hen zo logisch dat ze verwachten dat elke gemeente het op deze manier oppakt. 

Persoonlijk contact

Tijdens het gesprek over het winnen van deze prijzen werd gesproken over draagvlak creëren en persoonlijk contact met de mkb'ers. Dat betekent veel persoonlijk contact met de ondernemers in de gemeente. De agrarische sector is erg belangrijk. Met de huidige uitdagingen in deze sector vindt de gemeente het belangrijk om te denken in kansen en samen te werken met omliggende gemeentes. 

ArboNed, arbodienst voor het mkb

ArboNed Zwolle sluit zich aan bij de speerpunten van de gemeente Noordoostpolder. Zo helpt ArboNed Zwolle mkb-ondernemers in de regio met alle (preventieve) arbozaken, zodat zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Dagelijks staan we landelijk klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.

Meer over ArboNed Zwolle