Partner van MKB Zwolle

ArboNed Zwolle Partner van MKB ZWolle

Als dé arbodienst voor het mkb in de regio Zwolle is ArboNed Zwolle de aangewezen partij voor kennisontwikkeling op arbo-gebied bij de leden van MKB-Nederland regio Zwolle. Samen kunnen we mkb’ers beter bereiken en hen de juiste handvatten bieden om verzuim te voorkomen. Daarom tekenden onze regiomanager Els Visser-Hutten en MKB NL Regio Zwolle voorzitter Jelle Weever deze week het partnercertificaat. 

ArboNed Zwolle met MKB Zwolle
Van links naar rechts: salesmanager ArboNed Joline van Schooten, MKB NL Regio Zwolle voorzitter Jelle Weever en regiomanager ArboNed Zwolle Els Visser-Hutten. Foto's: Richard Tennekes van Foto Tennekes

Als regiomanager van de lokale afdeling van ArboNed bezoekt Els onder andere de bijeenkomsten van MKB Nederland regio Zwolle waar mogelijk en is zij de gesprekspartner op het gebied van verzuim. “Het is voor ons een  toevoeging in onze regio, zo staan we nog meer naast de ondernemer. Je hoort nog beter wat er in onze regio speelt en tijdens de bijeenkomsten ontmoet ik onze lokale klanten. We delen dan ook graag onze kennis op het gebied van arbeidswetgeving en preventie.” 

ArboNed Zwolle

ArboNed Zwolle helpt mkb-ondernemers in de regio met alle (preventieve) arbozaken, zodat zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Dagelijks staan we landelijk klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.

Meer over ArboNed Zwolle