ArboDuo ArboDuo ArboDuo

ArboDuo

ArboDuo ondersteunt u bij de aanpak van verzuim met verzuimbegeleiding en -beheersing met de arboverpleegkundige als medisch regisseur. Die zorgt er voor, samen met de bedrijfsarts, dat uitgevallen werknemers weer snel en verantwoord aan het werk kunnen.

De arboverpleegkundige, uw vaste contactpersoon

De arboverpleegkundige voert de regie over het proces van de verzuimbegeleiding. De bedrijfsarts blijft eindverantwoordelijk voor de totale dienstverlening, maar zijn rol is meer op de achtergrond. De arboverpleegkundige verzorgt als vaste contactpersoon de terugkoppeling van de spreekuren. Ook evaluaties vinden plaats bij de arboverpleegkundige. Wanneer de medisch situatie dit vereist, zal ook de bedrijfsarts ingeschakeld worden.

Welke verzuimbegeleiding past bij u?

U kiest zelf hoe u verzuim wilt aanpakken. Wilt u zelf de volledige regie behouden, legt u de coördinerende rol liever bij ons of hebt u behoefte aan maatwerk? Onze accountmanager ondersteunt u graag om de meest geschikte keuze voor uw organisatie te maken:

 • ArboDuo coördineert uw verzuimmanagement, zodat alles op het gebied van verzuim goed geregeld is.
  ArboDuo Comfortabel >>
 • U wilt zelf meer doen om de aanwezigheid van uw werknemers te verhogen en het verzuim te laten dalen. Waarbij u zelf de volledige regie voert over het verzuimproces, inclusief poortwachter-wetgeving.
  ArboDuo Excellent >>

Voordelen van ArboDuo

 • Een vermindering van het aantal verzuimdagen
 • Een verlaging van de kans op lang verzuim en terugval
 • Inzicht in mogelijkheden om uitval te voorkomen en zin in werk te vergroten
 • Een verhoging van de duurzame inzetbaarheid van werknemers
 • Meer productiviteit en continuïteit

Verzuimverzekering bij inkomensverzekeraar

Hebt u een verzuimverzekering bij een van de inkomensverzekeraars met wie wij samenwerken? Dan bieden wij u voordeel en administratief gemak in de vorm van een combipakket. Kijk of wij ook afspraken met uw verzekeraar hebben >>

Meer informatie?

ArboDuo is een verzuimaanpak met de arboverpleegkundige als adviseur. Voor meer informatie over onze verzuimbegeleiding of het maken van een afspraak neemt u contact op met ArboDuo via 0900 583 49 00 of stuur ons een bericht.

Arboned

contact met ArboNed contactformulier stuur een bericht

verzuim melden vandaag arboduo

vragenlijst werknemers arboduo werknemersvragenlijst

Leaflet ArboDuo

Wilt u meer weten over de verzuimaanpak van ArboDuo?

ArboDuo_Arboverpl... (PDF 91 kb)

Ziek- en herstelmeldingen tijdens de vakantie

Bent u klant van ArboDuo en is uw bedrijf een periode gesloten in de zomermaanden? Dan kunnen uw werknemers tijdens deze vakantieperiode zelf de ziek- en herstelmeldingen doorgeven aan ArboDuo. Lees meer