Veilig, gezond en goed gekeurd aan het werk.

 

 

Plan zelf online uw afspraak in bij u in de buurt.

 

Plan direct een keuring Neem contact met ons op

 

Keuringen

Elke functie stelt zowel mentale als fysieke eisen aan mensen. Het is belangrijk om regelmatig te onderzoeken of uw werknemers in staat zijn te voldoen aan de (zware) eisen die het werk hen stelt, zodat ze zichzelf én anderen niet in gevaar brengen. Voor bepaalde beroepen zijn medische keuringen zelfs verplicht. 

 

Een afspraak voor het keuren maken

Kies de door u gewenste keuring in het overzicht hierboven. U kunt per keuring direct online een afspraak inplannen op de door u gewenste locatie en tijdstip via onze online planningstool.

Incompany keuring

Wilt u liever een keuring op uw locatie laten uitvoeren? Dat kan. Neem hiervoor contact op met ArboNed op: stuur ons een bericht. Wij stellen een offerte op maat op en organiseren de keuring geheel naar uw wens.

Daarom ArboNed keuringen

 • Gecertificeerde keuringsartsen.
 • Eigen keuringslocaties door heel Nederland.
 • Keuren op locatie van de klant.
 • Zowel medische als psychologische keuringen.
 • Erkend als keuringsinstituut door diverse overheids- en brancheveiligheidsinstanties.
 • Direct een online een afspraak kunnen maken.
 • Automatische reminder voor herkeuring.

Een medische keuring is noodzakelijk om werkzaamheden in bepaalde branches te mogen verrichten. Voor bepaalde beroepen is zo’n keuring zelfs verplicht.

Veelgestelde vragen

Keuringen

 • Hoe en wanneer moet ik betalen voor de keuring(en)?

  Rijbewijs- en taxipaskeuringen kunt u online betalen. Voor alle andere keuringen ontvangt u achteraf een factuur.

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor een keuring?

  Een afspraak voor een keuring kunt u online maken door op de keuring in het bovenstaande overzicht te klikken en op de vervolgpagina op ‘afspraak maken’ of ‘afspraak inplannen’ te klikken.

 • Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

  Een afspraak annuleren kan door contact op te nemen met de afdeling Keuringen via keuringen@arboned.nl. Vermeld hierbij uw volledige naam en de datum van uw huidige afspraak.

 • Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

  Een afspraak wijzigen kan door contact op te nemen met de afdeling Keuringen via keuringen@arboned.nl. Vermeld hierbij uw volledige naam en de datum van uw huidige afspraak.

 • Hoe werkt het keuringsproces?

  U wordt eerst gezien door de keuringsassistente. Zij doet een aantal lichamelijke onderzoeken welke afhankelijk zijn van het soort keuring. Daaropvolgend bezoekt u de keuringsarts en worden de resultaten van de onderzoeken besproken. Waar nodig volgt aanvullend (lichamelijk) onderzoek. Bij een rijbewijskeuring worden de resultaten tijdens het gesprek met de arts in uw bijzijn digitaal doorgestuurd naar het CBR.

Gecertificeerd

Met de keuringen van ArboNed zijn uw werknemers altijd in staat hun werk goed en veilig te doen. ArboNed beschikt over eigen gecertificeerde (NOGEPA) keuringsartsen, eigen keuringslocaties en mobiele keuringsunits voor iedere keuring; van standaard beroepskeuringen tot zeer specialistische keuringen. Verloopt uw keuringscertificaat dan krijgen uw werknemers automatisch een oproep voor een herkeuring. Zo bent u altijd verzekerd van mensen die 100% fit for the job zijn.

Van levensbelang

Sommige beroepen vragen extra veel van uw werknemers. Beroepen met een grote mate van verantwoordelijkheid, waarbij vaak niet alleen de eigen veiligheid, maar ook die van de omgeving op het spel staat. Zoals functies in de branches ‘offshore’, ‘transport’ en ‘bodemsanering’. Zo is het voor een kraanmachinist cruciaal dat hij goed kan zien, en beroepsduikers moeten blind kunnen vertrouwen op de werking van de longen, het hart en de bloedvaten. Voorbeelden van speciaal werk, wat vraagt om extra zekerheid en veiligheid. Keuringen zijn hier van levensbelang.

staal

Bent u een werkgever en heeft u vragen over onze dienstverlening?

Stuur ons een bericht

Bent u een werknemer en heeft u vragen over uw keuring?

Mail ons via keuringen@arboned.nl

Heeft u alles kunnen vinden?