ArboNed dichtbij: voor een gezond en vitaal werkend mkb in Noord-Holland

Eind januari verhuisde ArboNed Alkmaar naar een prachtig nieuwe locatie. Een verse omgeving waar alles nog helemaal nieuw is. En waar we als landelijke arbodienst dichtbij onze mkb-klanten en hun medewerkers in de regio staan. In het magazine van Kijk op Noord-Holland Noord vertellen regiomanager Klaas Noorman en salesmanager Mirella Miedema over hoe ArboNed de Noord-Hollandse ondernemers ondersteunt bij het voorkomen en verlagen van verzuim.

Klaas Noorman

Nauw betrokken bij lokale samenleving

Als landelijke arbodienst is ArboNed met 47 regiokantoren sterk vertegenwoordigd in Nederland, waaronder Noord-Holland. “Onze professionals van het team van ArboNed Alkmaar zijn nauw betrokken bij de ondernemers in de regio, weten wat er in de omgeving speelt en helpen het mkb in de regio Noord-Holland gezonder en vitaler te maken,” vertelt Noorman in het magazine. “Dat doen we vanuit onze nieuwe vestiging in Alkmaar, maar ook vanuit verschillende spreekuurlocaties in de regio.” 

Gezond ondernemen, daar zijn wij voor

Een mkb-ondernemer heeft zijn handen vaak al vol aan de dagelijkse business en heeft niet altijd zicht op wat er allemaal moet gebeuren op het gebied van arbobeleid. “Maar dit zijn wel belangrijke zaken die het bedrijf gezond houden en bovendien zijn ze wettelijk verplicht,” benadrukt Noorman. “We helpen ondernemers daarom niet alleen op het moment dat een medewerker uitvalt, maar juist ook met het voorkomen van verzuim. Met onze online dienstverlening, praktische informatie en hulpmiddelen ondersteunen we de werkgever. We bieden een vast contactpersoon die zaken voor u regelt en er is altijd ruimte voor persoonlijk contact.” 

Samenwerken als partners

“Met de ondernemers die – net als wij – al jaren in deze regio werken, hebben we een goede band opgebouwd,” vertelt Miedema. “Bij ArboNed werken we met een vaste club experts. We weten wat er speelt bij bedrijven, kennen de mensen, waar ze tegenaan lopen en wat de uitdagingen zijn. Zo kunnen we goed inspelen op hun behoeften en we werken samen als partners.”

Benieuwd hoe onze collega’s in Noord-Holland ondernemers ondersteunen bij het werken aan een gezonde en veilige werkvloer? Lees dan het hele interview.

Gerelateerde nieuwsberichten

teaser_Bed

Verzuim verlagen

Gezonde werknemers maken een gezonde onderneming. Het verminderen of zelfs voorkomen van verzuim is van groot belang…
10 minuten