Onze diensten

Dagelijks staat u uw klanten in hun bedrijfsvoering bij. U wilt uw klanten goed kunnen adviseren over de keuze voor een arbodienst. En ze proactief informeren over verzuim, inkomen en preventie. ArboNed ondersteunt u hier graag bij, zodat u uw relaties van een compleet advies kunt voorzien. Makkelijk voor u en voor uw klant. Vind hier een compleet overzicht van onze belangrijkste diensten. 

Verzuimbegeleiding en re-integratie

Als een werknemer (lang) ziek is, komt er nogal wat op uw klant af. ArboNed begeleidt, verlaagt en voorkomt verzuim. ArboNed ondersteunt uw klant persoonlijk en neemt hem zoveel mogelijk werk uit handen. Naast de combipakketten in samenwerking met verzuimverzekeraars, bieden we diensten en services aan in verschillende andere abonnementen: ArboNed Flex, ArboNed Basis en ArboNed Extra. Op deze pagina vindt u de activiteiten- en tarievenoverzichten. Als een werknemer uitvalt, dan wil uw klant kunnen rekenen op snelle actie, helder advies en praktische informatie die perfect aansluit bij zijn situatie. Een gemiddelde verzuimdag kost namelijk al gauw € 300. Dan is ArboNed een goede keuze. Want wij adviseren, ondersteunen en activeren zowel de werkgever als de werknemer persoonlijk en daadkrachtig!

 

De MKB verzuim-ontzorgverzekering

ArboNed is kennispartner van MKB Nederland en partner van inkomensverzekeraars en volmachten. Met de MKB verzuim-ontzorgverzekering is uw klant goed verzekerd voor loondoorbetaling. Daarbij is arbodienstverlening door ArboNed inbegrepen én wordt hij intensief ondersteund bij de verzuimbegeleiding en re-integratie van zijn zieke werknemers door een gecertificeerde ontzorgcasemanager.

Eigenrisicodrager WGA en Ziektewet

Voor bedrijven die eigenrisicodrager voor de WGA en/of voor de Ziektewet zijn is het belangrijk de re-integratie vanaf dag 1 te beginnen en in het 3e ziektejaar voort te zetten. ArboNed biedt, samen met kennispartner SV Land, werkgevers hiervoor een complete 12-jaarsoplossing.

Preventie

Ook op het gebied van preventie staan we voor uw klant klaar. Zijn uw klanten bekend met de wettelijke verplichtingen om verzuim, langdurige arbeidsongeschiktheid en bedrijfsongevallen te voorkomen? 

Denk aan de wettelijk verplichte Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), zodat uw klant weet waar de risico’s zitten én hoe deze snel aan te pakken. En hoe ervaren zijn werknemers hun werk? Met een Preventief medisch onderzoek (PMO) weet uw klant hoe fysiek en mentaal gezond zijn mensen zijn. Hij kan dan vroegtijdig maatregelen nemen om zo verzuim te voorkomen. Het aanbieden van een PMO is ook bij wet verplicht.

Met ons praktische Gezond Ondernemen Overzicht heeft u een krachtig hulpmiddel in handen om uw klanten proactief te adviseren over het voorkomen van verzuim.

Bekijk ons overzicht

Heeft u als verzekeringsadviseur vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder

Perry Perdok

Perry Perdok
Regio Noord-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Barry Boelens

Barry Boelens
Regio Midden-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44

Jan Nieuwdorp

Jan Nieuwdorp
Regio Zuid-Nederland
Telefoonnummer: 030 299 64 44