Werken aan de gezondheid en de vitaliteit van werkend Nederland.

Informatie voor werknemers

Spreekuur verzuim: informatie voor de werknemer

Je hebt een uitnodiging voor het spreekuur bij de bedrijfsarts ontvangen. Het kan zijn dat je bent uitgevallen. Of omdat je een aantal vragen hebt. Graag informeren we je over het spreekuur, onze specialisten, de regelingen rondom privacy en de klachtenprocedure.

Onderzoek GfK

Werknemers zijn (zeer) tevreden over de verzuimbegeleiding van de professionals van ArboNed. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek van Intomart GfK.

Lees meer

Werknemers over ArboNed
 

In eerste instantie was ik terughoudend. Ik dacht dat de gesprekken met de vitaliteitscoach vooral voor mijn baas wat zouden opleveren: namelijk 'zo snel mogelijk weer terug naar de werkvloer'. Maar ik heb er zelf echt veel baat bij gehad. Ik ga nog regelmatig terug naar mijn 'coach' om samen te kijken naar knelpunten en oplossingen.

Adri van Veen
Forbo Floring

Ik heb de neiging mijn klachten te bagatelliseren, maar de bedrijfsarts nam mijn klachten wel serieus. Hij heeft mij erg goed geholpen door naar mij te luisteren en mij niet te snel weer aan het werk te laten gaan. Ik ben nog niet beter en misschien word ik dat nooit meer, maar dit traject heeft voor mij een heel positieve waarde.

Marco van den Bos
Politie
 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?  

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 64 44

Belafspraak
inplannen