Sponsoring hackaton tijdens de Euro Hockey League (de EHL)

  • 05 april 2017 aangemaakt
  • 04 juni 2018 bijgewerkt

De EHL is het hockey-equivalent van de Champions League. Tijdens het toernooi dat van 14 tot en met 17 april aanstaande plaatsvindt in Eindhoven, strijden de 32 beste heren hockeyteams uit Europa om de titel. In 12 wedstrijden wordt gestreden om 4 tickets voor het finaleweekend van de EHL op 3 en 4 juni 2107.

Sponsoring hackaton tijdens de Euro Hockey League (de EHL)

Partner EHL Hackathon

Naast de hockeywedstrijden vindt de EHL Hackathon plaats. Hierbij gaan studenten van TU/e (Industrial Design), Universiteit van Utrecht (Health/Sports) en Fontys Sporthogeschool in samenwerking met partners HumanCapitalCare en ArboNed, gedurende 4 dagen 24/7 proberen - met behulp van moderne technieken en big data - vraagstukken op het gebied van sport, arbeid & vitaliteit op te lossen. De innovatieve oplossingen vanuit deze hackathon zijn voor ons de opmaat naar een langdurige en intensieve samenwerking met deze kennisinstellingen.

HumanCapitalCare en ArboNed werken aan een gezonder en vitaler werkend Nederland. Samen met werkgevers geven we invulling aan integraal gezondheidsmanagement. We werken aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers, ondersteunen hen gedurende hun gehele werkzame leven, en geven inzicht, advies en oplossingen. Om vernieuwend te blijven in onze aanpak, blijven we gefocust op onderzoek. Daarom stimuleren wij initiatieven zoals deze hackathon. Voor een gezonder en vitaler werkend Nederland.

Meer informatie overde EHL vind je opĀ ehlhockey.tv/.