Blijf op de hoogte met ArboNed

  • 26 april 2018 bijgewerkt

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen over verzuim en gezond en veilig werken, dan kunt u zich abonneren op RSS-feeds van ArboNed. Zo wordt u automatisch geïnformeerd over het laatste nieuws. Met RSS hoeft u niet telkens onze website te bezoeken om te zien of er iets nieuws is gepubliceerd. U krijgt automatisch een melding zodra dit gebeurt.

ArboNed houdt u op de hoogte over verzuim en gezond en veilig werken. Mis niets met onze feed.

RSS-feed van ArboNed

Om u te abonneren op onze RSS-feed hoeft u alleen maar op deze link te klikken en bovenin het scherm aan te geven dat u onze RSS-feed wilt ontvangen:

RSS-feeds nieuwsberichten

Wat heeft u nodig om RSS te gebruiken?

RSS staat voor Really Simple Syndication (eenvoudige gelijktijdige publicatie). Om een RSS-feed te kunnen lezen heeft u een zogenoemde RSS-reader nodig. Dat is een computerprogramma dat via RSS-feeds nieuws automatisch voor u ophaalt en in één overzicht bundelt. Op internet zijn verschillende gratis RSS-readers beschikbaar. Feedreader is een veelgebruikte gratis RSS-reader. Maakt u gebruik van Firefox of Safari? Dan hoeft u geen RSS-reader te installeren. Deze programma’s hebben al een RSS-reader ingebouwd.

Wanneer u uw RSS-reader heeft geïnstalleerd, kunt u naar keuze RSS-feeds toevoegen.

Zo voegt u een RSS-feed to met Feedreader:

  • Ga naar de oranje RSS-knop.
  • Klik op de rechtermuisknop en selecteer ‘Snelkoppeling toevoegen’.
  • Klik op ‘Add new feed’, klik vervolgens op ‘next’.
  • Geef de RSS-feed een naam en klik op ‘finish’.