De Amersfoortse en Nationale-Nederlanden brengen gehele keten verzuimbegeleiding in 1 hand

  • Leestijd
    3 minuten
  • 24 september 2019 aangemaakt
  • 30 oktober 2019 bijgewerkt

Heeft uw klant een verzuimverzekering bij Nationale-Nederlanden of De Amersfoortse, dan wordt de verzuimbegeleiding en casemanagement gedurende de verzuimperiode op dit moment uitgevoerd door meerdere partijen. Vanaf 1 januari 2020 verandert dit en blijft de verzuimbegeleiding, re-integratie en het casemanagement vanaf de eerste dag van de verzuimmelding in handen van slechts één arbodienst. Dat voorkomt onder andere ingewikkelde communicatiemomenten en overdracht van privacygevoelige informatie tussen partijen.

Wat betekent dit voor uw klant?

Vanaf 1 januari 2020 kunnen nieuwe relaties van Nationale-Nederlanden of De Amersfoortse bij het afsluiten van een verzuimverzekering zelf de keuze maken om voor hun verzuimbegeleiding (en casemanagement) samen te werken met één arbodienstverlener, waaronder ArboNed en ArboDuo. 

Voor meer informatie over de exacte details van deze wijzigingen verwijzen wij u door naar de genoemde verzekeraars.

Voordelen
Kiest uw klant voor ArboNed of ArboDuo (onderdeel van ArboNed en gericht op specifieke branches zoals de bouw en transport) dan profiteren zowel uw klant als u als adviseur, van veel voordelen.

We begrijpen dat een mkb-ondernemer veel andere zaken aan zijn hoofd heeft, daarom ontzorgen wij hem bij alle (preventieve) arbozaken (waaronder de Risico-inventarisatie en –evaluatie/RI&E), zodat hij kan doen waar hij goed in is: ondernemen. Naast gemak, snelheid en deskundige begeleiding, bieden we ook financieel voordeel doordat we de gehele keten in eigen handen houden. Daarbij profiteren onze gezamenlijke klanten van aantrekkelijke kortingen, goede systeemkoppelingen en hogere interventievergoedingen dankzij goede samenwerking met verzuimverzekeraars en brancheorganisaties.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de nieuwe dienstverlening en voordelen van ArboNed? Neem dan contact op met Perry Perdok of Jan Nieuwdorp (zie contactgegevens hieronder).

contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze Accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder.

Perry Perdok

Perry Perdok
(regio Noord)
030 299 62 99
perry.perdok@arboned.nl

Jan Nieuwdorp

Jan Nieuwdorp
(regio Zuid)
030 299 62 99
jan.nieuwdorp@arboned.nl